fredag 12. august 2011

Stille fredag

I dag er det en stille dag på campingen.. Iallefall i vogna hos oss

Jeg la ut DIY'en på vaffelbuksen i uferdig stand, i går kveld... Den kommer tilbake, når jeg får den ferdig :-)


Vi våknet i dag til skyfri himmel, og blikkstille sjø- Nærmere paradis kommer man vel ikke

Inne har vi satt blomster, en blanding av ville, og i fra "hagen", sammen med hjemmeproduserte jordbær, i fra planter som ikke ser ut til å ville slutte av sesongen.. men de er ikke så veldig søte, lenger
Da vi var og handlet, var jeg innom butikken "fru Stenbrenden", og fikk tak i et par av bollene, jeg har ønsket meg lenge. Ordentlig slike som var på mormors hytte...


Og en liten godteripokal, med lokk

det finnes mange ulike mønster på bollene/skålene, så jeg får ta litt av gangen

lysglass, og pappskåler i fra Europris.. så ble bordet virkelig fint.... når jeg får satt ned symaskinen i blandt

Ellers er det lek med kamera... jeg er ikke så god på innstillinger, og "riktig" fotografering, men prøver å fange følelser jeg får, når jeg er på tur, og synes noe er fint :-))Ha en fin dag, enten dere ha sol som her, eller innevær, med ditto koselige aktiviteter..
Håper alle får en fin helg
Klem

2 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Det er så idyllisk hos deg på campingen! Fine ting du har fått kjøpt deg, og de skålene var kjempekoselige! Jeg synes du er veldig flink til å ta bilder. Så deilig med egne jordbær! Etter en dag på sykehus med undersøkelser, og røntgen av hender, føtter, hofter og rygg, er det deilig å slappe av hjemme. Har akkurat spist spaghetti med rødvin til, og nå blir det kose seg på sofaen resten av kvelden. Ha en fin fredagskveld! Klem fra Eli:)

Anonym sa...

Hei.Å, så flott dere har det. Her e det temmelig vått og kaldt.Nesten slik at en skulle tro at det e høst alt.( Har meldt varmere fra søndag og det tror vi på, nekter å tro at sommeren e over).
Syns du tar flotte bilder.
Ha en flott helg.
Hilsen Irene.