fredag 19. august 2011

Ny kåpe med ny symaskin

Denne kåpen, med mønster i fra Ottobre-blad, begynte jeg på, for noen dager siden. Der var den sydd i lin, men jeg har sydd den i et jeanslignende bomullsstoff, med S&S eple-bomull som fôr- Jeg regner med at det blir en grei høstkåpe..
Men jeg har mer sloss med en sulten, og kranglete symaskin, som truet med å spise både tråd og stoffer. Og fikk også ødelagt litt av stoffet..


Barbapappa, fikk sitte på hjerteformet lomme
Med ny maskin, gikk heldigvis fortsettelsen som en lek. Selv om dette tok veldig mange flere timer enn jeg hadde tenkt meg før jeg begynte.
Men det var utrolig moro med den nye maskinen, og her har jeg fått prøvd ut masse, som dekorsømmer, knapphul.. som det ikke finnes mindre enn 6 ulike av, på maskinen.. Jeg ha sydd i mange lag, og i tynt stoff. Så nå er masse utprøvd, og jeg ble veldig fornøyd

Jeg skulle lagt ut bilder av litt mer detaljer på kåpa, som knapphull, og sømmer, men kameraet gikk tom for strøm, og jeg har nok ikke med meg lader, så da må jeg vente til jeg kommer hjem, igjen

Heidimannen og jeg, har også vært i Tønsberg, et ærend i dag. Og har vært innom noen bruktbutikker på veien.. Og Nr Tretten... En kjempefin butikk, som jeg gjerne skulle ha handlet masse inne i, men endte med noen gamle stoffer, og maisholdere.. som jeg forresten har lett etter leeeeeeenge, og ikke funnet. Jeg brenner fingrene, og blir full av smør og salt, hver gang jeg spiser mais.. men nå tar alt det slutt :-))
Men noen bilder får jeg ikke tatt, før jeg har mer strøm.
Nå skal jeg ned i horisontalen, og hvile. Imorgen er det meldt bra vær, og blir vår siste dag på campingen i ferien. Om været er bra, reiser vi nok ikke hjem før på søndag, men da blir det siste hele dagen i morgen. Og den skal nyes fullt ut
Ha en fin helg alle sammen
Forrige innlegg var forresten en DIY (Do it yourself) på vaffelsøm, bukse og kjole, men den ville ikke linke i blogglisten..
Klem i fra vestfolds, skjærgård

(Innleggene legger seg visst litt opp på hverandre, nederst, men det hjelper gjerne å trykke oppdateringsknappen i verktøylinjen din, om den gjør det, og du vil fram til kommentatfeltet, for å legge igjen en kommentar, eller lese...Det er blogspot som er litt kranglete, og jeg får ikke til å gjøre noe med det)
post signature

4 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Redskapen er halve jobben;) Nydelig kåpe du har sydd! Har du tall på hvor mange plagg du har sydd.....? Ikke få, hehe. Kjempeflink, er du! Jeg planlegger å sy meg et plagg i løpet av høsten. Har så lyst på en tunika i brunt og rosa. Stretch chenille fra S&S. Jeg sydde en i vinter i svart og grått...oj, den har jeg glemt å ta bilde av;P Ellers er ikke kroppen så værst nå, men det er så stille her. Minsten borte i helgen så jeg er helt alene. Får vel snart begynne å tenke på å lage jule-ting. Det går jo såååå fort, og jeg pleier alltid å være ute i siste liten. Ha en toppers dag i solen! Klem fra Eli:)

Duse Pasteller sa...

Imponert! Virkelig!:)
Klem og god helg til deg♥

Siri sa...

Den kåpa ble virkelig flott! Husk å ta detaljbilder av den, da. Vil gjerne se! Hilsen Siri:-)

Lindas hobbyhjørne sa...

Så kjempefin, ble jo riktig fint med Barbapappa merke :)
Har fått kjøpt meg Ottobre- blad også... etter jeg har ledet i lang tid etter det!
Vi er ikke på campingen denne helgen eller, jeg går bare å venter på å bli farmor nå og da må jeg jo passe storsøster mens lillebror kommer til verden :)
Ha en god natt, klem.