tirsdag 16. august 2011

kveldkos

Jeg glemte visst å flytte ajax-flasken, men....
Da var vi tilbake til campingen, og siste uke av ferien. Deilig og stille dager. Det er flere som har ferie nå, så det er ikke tomt her ute. Men det er spredt bebodd i uken.


Det første jeg gjorde når jeg kom ut her, var å plukke en stor bukett med blomster. Det begynner å bli dårlig med blomster, men man tar det man finner, og putter på litt rognebær, ol..


En liten tur ned til stranden, og så avslapping. Og middag med Leifs gullasjsuppe, og ferske rundstykker.

Så nå sitter jeg her med bollekinn, og kaffekoppen.. og blar i syblader, og leter på nett etter litt stoffer, og mønster.. egenetlig bare sitter her, og sløver.
Det er deilig

Heidimannen ser på valgkampdebatt på tv,. Jeg har stått på listen til kommunestyre tidligere, for to ulike partier. (ikke samtidig da... hihi)
 Men i år er jeg ute av alt som heter valgkamp. Mest fordi kreftene mine ikke strekker  til. Og det kognitive svikter, så jeg får ikke med meg det jeg burde, for å stå opp for plassen min. Blir litt dumt å være listefyll, uten å kunne svare for/forsvare politikken, jeg står for.


Jeg vet hva jeg har tenkt å stemme, og derfor er jeg ikke lysten på verken tv-debatter, eller flere Carl I Hagen, lignende uspill--- Selv om de fleste innen det partiet er ærlige, og de ikke klarer å skjule hva de står for. Jeg kjenner  de som ikke er så ærlig, og som ikke klarer å praktisere engang i sitt privatliv, hva de prøver å overbevise om at er viktig i kommunen... Så det er godt for alle at jeg holder meg unna diskusjoner og valgkamp i år, tenker jeg :-))

De av vennene mine på fb, som kun bruker profilen til politisk stoff, og ikke noe annet, satt på pause til etter valget.
Føler meg litt ferdig med valgkamp, akkurat nå, selv om jeg ser viktigheten i det. Akkurat nå er det greiest å bruke de krefter på de menneskene rundt, som betyr mest for meg...  Prioritering.. heter visst det

Husk, at du, ubevisst og ufrivillig, øver innflytelse på alle dem du kommer i berøring med,
gjennom dine ord,
din oppførsel,
ditt smil
ja til og med din taushet,
hele din personlighet.
Og det føles godt å ikke være med på sirkuset i år, selv om det, når man er frisk og oppegående, og har tiden det trenges for å være med i dette, er veldig moro

Så Idefix og jeg, vi sloss om bestemorrutene i sofaen, og koser oss med siste rest av sommerens blomster, og en kaffeNå skal jeg dukke ned i min egen lille verden, og kose meg med ett par blader og en bok
Ha en fin kveld alle sammen
Klem i fra
post signature

2 kommentarer:

Lindas hobbyhjørne sa...

Ja, nå er det deilig på campingen... vi syntes at det er deilig når det er stille på campingen :) Deilig å bare gjøre hva man vil og det kan man gjøre på campingen ! Vi skal ut til helgen er det meningen... men vi for se, skal jeg bli farmor i disse dager :)))
Ha en god natt, klem.

Bondekona sa...

Om halvannen uke skal denne familien prøve campinglivet for første gang.
Jeg gleder meg!
:)