fredag 5. august 2011

Juli i bilder og ord


Juli måned ble liksom så annerledes enn en hadde regnet med,
Iallfall nå en kikker tilbake på den nå. selv om det var hele 21 dager av juli, hvor vi for det meste klaget over regnvær. og andre ting som i etterkant, virker helt uvesentlig, Så føles det som om juli egentlig består av kun de siste 9 dagene..

Jeg, og mange med meg, har nok lært leksen, om hvor glad man bør være for det man har..


I dag forgår det 32 begravelser (antallet er ifra en avis, så ta den for det det er), det aller meste veldig unge mennesker, Og herifra, begraves en politi mann, ett flott og rettskaffent menneske, som var en glede for sine omgivelser, Som ble drept, foran øynene på sin 11 år gamle sønn..

Så min liste over alt jeg er glad for, og som jeg har lært meg å ha, etter årevis med kronisk sykdom, som har endevendt mitt liv...blir lenger og lenger,
Bildet over viser litt.
Jeg har ikke bilde av alle barna, og stebarna.. men Leif, barnebarn, og min mor, representerer familie, som også teller søsken, m/ familier, alle de som var min familie i min eks familie, og som jeg fremdeles har kontakt med...
Ingen navn nevnt, ingen glemt..

Jeg er også utrolig glad for alt jeg femdeles kan.. som å kunne låne bort, ett øre, og en skulder til de som har behov, og søker det.
Jeg kan pusle og skape med hender, og i hage.. med symaskin, og strikkepinner... Og mye av dette kan igjen gies bort, og glede mennesker jeg setter pris på.

Jeg har utrolig mye å være glad for, og ikke mye å klage over..
Nå håper jeg vi alle kan ta med denne lærdommen, også når det går litt tid.. Ta vare på hverandre, La bagateller fare, og bry oss om, og glede oss sammen , og med hverandre.

Juli måned, har betydd nytt telt, og mye større plass på campingen..
Vi har kunnet bruke plassen, og vogna.. hatt masse koselig besøk, mange herlige turer på sjøen. jeg har hatt mange hviletimer.. masse kaffekopper, og deilig mat...
Da jeg kom til legen etter en uke på campingen, i ferien, var det første han sa.. Uansett hva du gjør nå.. gjør mer av det. For nå ser du godt ut...:-))
Varmen er ikke veldig god for formen, når det blir for mye av den-. Så jeg har ikke klaget så mye på været i sommer, og jeg ha mer enn nok å gjøre, med hvile, håndarbeide, og en god bok, på regnværs dager. Så jeg klarer å kose meg uansett.
Og så må det sies, At jeg har kjempegodt selskap i min samboer. og kjære. Vi trives veldig godt i hverandres selskap, og kan like gjerne diskutere, skravle, som å sitte og ha det kos, uten å si et ord
Takk for at du er den du er Leif...

Og vi har unger, og svigerbarn som stikker innom.. Tusen takk til dere, og til venner og kjente.....Håndarbeidsfronten har vært aktiv, siden det har vært en del regnvær.. Klær til barnebarn, grand-niese, og tantebarn... og nabobarn på campingen..

Nå skal jeg pakke sakene, og fortsette ferie i 2 uker til...
Og ønsker dere en flott helg, i det jeg forsvinner inn i horisonten... og solnedgangen,,, hihipost signature

3 kommentarer:

♥ Helen sa...

For ett flott innlegg. Ja vi har mye å være glad for.

Eli's lille rede sa...

Det er sant det du skriver! Vi har mye å være takknemlig for. Jeg har ikke barnebarn enda, men 3 friske gutter og en mann jeg vet elsker meg over alt i verden. Jeg har også skaperevne og koser meg med matlaging. Jeg har to katter som gir meg mye kos og som er medlemmer av familien. Selv om helsa har skrantet i sommervarmen, er denne dagen flott:) Det regner, og noen har skrudd ned varmen litt, hehe. Jeg har vært i så god form i dag at jeg har kjørt mammas katt til dyrlegen for sterilisering, handla, hekla litt, pusla litt, vaska litt og lagd mat. Nå skal jeg snart innta sofaen for å kose meg, men har masse planer for i morgen også:)) Kos deg videre på campingen. Stor klem til deg!

Anonym sa...

Flott innlegg.
Jeg lurer på om det er fordi vi har det så godt at vi klager og syter for filleting ?
Så fint å høre om din tross alt herlige sommer.
Jeg er imponert over hvor kreativ og produktiv du er.
Håper du får nyte sommeren videre med god helse og kose deg sammen med din fine familie.
Så heldige vi er , vi som har en snill og god mann ved vår side. DET er jeg takknemlig for når det butter imot og kroppen ikke vil det jeg vil.
Stor klem fra Ingunn