onsdag 1. februar 2012

I går så kjøkkenbordet mitt slik ut.
Med store hauger med prosjekter... 3 ulike fleecestoffer, 2 jersey, ribb og velour, var noe av det som lå på bodet. Det meste var klippet ferdig, og klart til å begynnes å sy på..

 Først ut var en body i str 62, eller 3 mnd, tror jeg det er. Jeg mangler trykknappene i skrittet , ellers er den ferdig.
Prikkete jersey i fra Textart, og hvit ribb i fra kreativ. Og mønstert er i fra Ottobre nr 5/2006. Jeg har bestilt Ottobre direkte i fra Finland, fordi det blir ikke noe dyrere enn å reise rundt for å finne det i bladkiosker, også hender det jeg bestiller med et gammelt blad, samtidig. Og dette er et slikt blad :-)
Det samme bladet har jeg funnet mønsteret på buksen..


 Et deilig sett som skal til ei lita tulle som ikke er født riktig enda... Morsomt å sy, men jeg trenger litt trening på pirket, kjenner jeg, med mine stive finger.
Men jeg fikk testet maskinen med tvillingnål, Det tror jeg ikke jeg har brukt på denne maskinen før, Men det gikk veldig fint.

Jeg har også begynt litt på å prøve meg på alvegenseren i fra cinderella 
Denne er laget i fleece i fra Stoff of stil, med jersey stoff fra samme sted til foring av hetten og nederst på armene. Og til pyntekanter på lommene. Den er i ca 3 år, Så jeg tror den er litt stor til minste snuppa, og litt liten til storesnuppa.. og da blir den vel kanskje en gave til en eller annen...
Jeg skal prøve å få tatt bedre bilder senere,,,,

Men etter litt lading i loppekassa nå.. så skal vi fortsette å rydde opp i haugen på kjøkkenbordet...
Ha en flott onsdag alle sammen
KLEM

post signature

7 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Ja, her skal jeg si det er prosjekter på gang, hehe. Koselig stemningsbilde til slutt;) Ha en fin dag!

Klem fra Eli:)

I en Sving sa...

Så moro å se at det ikke er bare her i huset at stoffene flommer utover når syprosjekter skal settes sammen. :) Masse flott hadde du laget også. Den alvegenseren var jo super :)

Lindas hobbyhjørne sa...

Så utrolig flink du er og de må jo bare bli så glad år de får så fine klær :)
Du må få kommet igang med Epla butikken den vettu :)
Ha en fin dag, klem.

Zopp Design sa...

Så mye flott du fikk ut av kaoset. Digget det settet med bukse og body. =)

Mormor sa...

Så mye fint du lager !
Deilige plagg til deilige småtroll ;)
Ha det godt...

Silje og Vibecke: sa...

Fine klær! Heldige småtroll som får disse. Eller...heldige oss som har skjønne barn omkring oss, og heldige barn som har omsorgsfulle voksne. Ha en god dag!

LaLa`s Loft sa...

Hei, takk for koselig besøk inne hos meg.
Hoi den fleece gensern var fin, lurer på om jeg har det samme mønstret et sted :) Skikkelig fin i det himmelseke stoffet ;)

Symaskinen kaller, God klippe og sykveld til deg :)