onsdag 8. februar 2012

En helt vanlig-uvanlig tirsdag...

Dagen i går var en koselig og begivenhetsrik dag....
Men før jeg forteller om den, vil jeg takke for kjempekoselig respons på innlegget mitt om gaven.

De var like koselige som selve gaven, og har varmet så godt, at jeg nesten ikke har turt å skrive et nytt innlegg, for at det skal gå i glemmeboken.. Men jeg har puten liggende i sofaen, og minner meg på, hvor koselig den er...

Jeg vil også samtidig ønske nye tilhengere velkommen.. Det er utrolig koselig at dere vil følge, Jeg synes det er veldig koselig at dere vil være med meg.I går var det tirsdag, Og tirsdag betyr frokosten med frivillig sentralen -  Frokospraten-- Men jeg forsov  meg
,Jeg var våken da heidimannen skulle reise til jobb kl 4, men la meg til å sove litt igjen, og våknet ikke før heidimammaen ringte på døren, og var klar til å reise på frokostpraten.
Dette er en ting heidimammaen og jeg har som vår ukentlige greie..

etter å ha bråvåknet slik, så har en på følelsen at en halser etter, 10 minutter for sent hele dagen. Og uten medisinene i kroppen, så tok det litt tid å få kroppen i normal gange igjen..

Men frokostpraten var som alltid, Kjempekos... Det er deilig å komme seg ut, og treffe mennesker, og skravle litt, Heidimammaen og jeg var en tur innom brukten, etter frokosten. Og der fant jeg litt mer til taco serviset som jeg har lett etter.

jeg har et helt nytt, hvitt porselens-tacofat, med 6 småskåler, og en stor i midten..


Deilig og stort, men egentlig ikke veldig vakkert..

Dette kjøpte jeg for 20 kr på Fretex for en stund siden....

Og nå fikk jeg tak i en del flere deler på Fønix

Et fat, en bolle, og seks tallerkner...

Nå "trenger" jeg egentlig bare, skjell-holdere
eg synes dette serviset er fint, så på fredag blir det nok servert taco, kan jeg tenke meg

Etter frokistpraten, og bruktbutikken, fikk jeg besøk av en herlig dame, som var en nær venninne for mange år siden, men som man av ulike grunner, som travle hverdager skilsmisser og sykdommer, har kommet vekk i fra. men som fjesboka har latt meg treffe igjen.

Det er deilig å møte igjen menneseker som man kan sette seg ned og prate med, og det virker som man snakket sammen i forrige uke..
og samtidig merker man at man har utrolig mye å snakke om, og fortelle etter så mange år.

Hun har også unger i mine ungers alder, har fått barnebarn, og fortsatt med nye ting i livet.. Spennende å høre om
Dette blir nok ikke siste praten.
Som hun sier.. "Vi har hatt det nok travelt i livet... nå skal vi ta oss tid til å kunne ta det rolig, og ta igjen det vi  ikke har rukket alle disse årene ........"
Og det må jeg nå si meg enig i

Hun hadde med seg denne herlige lille blomsten og potten, som passet rett inn :-)
Vi er nok fortsatt utrolig like , selv etter så mange årFjesboka har latt meg treffe igjen mange av de jentene jeg har hatt som venner,, i mange faser av livet..
Og det er helt utrolig hvor lett det er å ta opp igjen venneskapet med mange..Det er enda noen jeg skal møte, og som jeg gleder meg til.......
Jeg elsker å få fram litt blomster på denne tiden. Verden er hvit og kald ute, og hva er da bedre enn blomster og litt farger inne.

Jeg har et par engleske pelargoniaer, et par primulaer, og en lilje, I tillegg til den herlige jeg fikk i går...
Og nå skal snart alle pelargoniaene mine opp i fra kjellere og boder, og frø i jorda.....
Jeg har masse å glede meg over om dagenJeg fikk flyttet et par lysholdere, som ble litt borte i gangen, og fikk hengt de på peisen, hvor de gjorde seg mye bedre..post signature

3 kommentarer:

Maria Isabel (Fairytales n' Dreams) sa...

Ja den fjesboka.. jeg ahr og funnet igjen kontakten med veninner fra fortiden, veldig kjekt spør du meg! ;)

Blomster på denne tiden av året er et must for å live opp hverdagen, blir så kjedelig uten :O)

Høres ut som den fforkostpraten er noe som er kjempealright å gjøre en gang i uken :) For det er veldig viktig å treffe mennesker å prate om løst og fast, godt for sjela det å komme seg litt ut om man har mulighet til det :O)

Ha en strålende onsdag :O) Og tusen takk for kommentar inne på bloggen min, det gleder så utrolig mye å se at noen har kommentert innlegget når jeg sjekker mailen min :O)

Stor klem :O)

Unn sa...

For et herlig innlegg du har laget! Det er vår i vinduene dine, og du gjør som meg, her skal også noen pelargonier opp fra mørket og ut i lyset.
Du må lese her:
http://www.tinsrose.com/2012/02/liebster-blog-award.html

Laila Lykketroll sa...

Huff, det er ikke noe god start på dagen når man forsover seg. Men som din nye-gamle venninne sa :"Vi har hatt det nok travelt i livet... nå skal vi ta oss tid til å kunne ta det rolig, og ta igjen det vi ikke har rukket alle disse årene ........"
Det er jo ikke noe å stresse seg opp over, vi mennesker er utrolig flinke til å slite ut oss selv over i mange tilfeller bagateller...

Jeg håper jeg også en gang får en slik frokostklubb å være sammen med, høres veldig koselig ut =)