søndag 12. februar 2012

Morsdag

Ønsker alle mødre, bestemødre, oldemødre, stemødre, bonusbestemødre, bonusmødre, reservemødre.. og egentlig alle andre som leser der ute, en flott søndag..
Enten du er mor eller ikke :-)


Her i huset lager vi ikke noe stort ut av morsdagen. Den er en dag med kos, litt ekstra kos.
Men vi prøver å ikke lage en kommersiell dag, som må koste masse penger
Det er så mange gleder som ikke trenger å koste

Vi hadde en samling over det nye/brukte tacoserviset med ungene og deres familier i går kveld.. Kjempekos.
Det kom en del tegninger av to små herlige barnebarn
 Masse skravling og kos

Og i dag har jeg hatt en dag hvor formen ikke er helt med meg, men har fått ferdig laget frokost , når jeg endelig klarte å komme meg opp av sengen :-)
En blomst i en herlig tekanne har det også blitt på meg, nydelig og helt i min smak...
Og den passet utrolig fint til den lille koppen jeg fikk av Laila som var på besøk i uka....En deilig avslappende dag, hvor jeg virkelig gjerne skulle vært en skitur på skauen i det strålende, nesten påskeværet.. Det blir visst enkelte ting man savner .... Men en dag!!!!

Nå er det klart et stort fat med "høykarbo-mageknip".. eller også kalt ferske hjemmelagde skolebrød, som skal være med på en bitteliten  tur til min mamma

Så nå skal jeg pakke sammen litt gave, og skolebrød, og reise på besøk til min mor, som stiller opp for oss, og som jeg gjerne vil sette litt pris på tilbake
Min kjære mor, sammen med sitt nest yngste oldebarn, mitt barnebarn, Andrea

Ha en fin ettermiddag og kveld, alle sammen

 Stor varm koseklem i fra
post signature

2 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Å, de skolebrødene så deilige ut! Mmmmm! Den tekanna med perleblomster kjøpte jeg meg her om dagen, og koppen fikk mamma av meg i dag:) Helt i vår smak, ikke sant, Heidi;) Nå er det yngstemann og eldstemann på middag, så vi skal kose oss, selv om mellomsten er i Gjøvik og mannen på jobb. Ha en fortsatt fin morsdag!

Klem fra Eli:)

Tussi sa...

Nydelig tekanne.
Og jammen er det godt å se at ikke ALLE går på lavkarbo!
Her har vi slappet av på morsdagen, og for en gangs skyld vært ute og spist middag. Det skjer sjelden, men er utrolig godt :)