søndag 26. februar 2012

Med løfte om varmere tider

 Selv om det nå krabber under null ute, så har det  vært  en helt nydelig helg, med nesten 20 grader i solveggen og verandakroken.
Litt rydding har det blitt på verandaen, for å få ut sitteplassene.
Nå får jeg litt masse rare flekker og sår av solen, så jeg må ta det i små doser, men det har vært deilig å pusle litt ute, og sittet litt, mens en har ruslet fram og tilbake.
Heidimannen jobbet i går, lørdag, så jeg har puslet stort sett i fred, men vi har hatt gjester , til litt god mat, både fredag og lørdag- Ikke noe store greo\ier, men litt koselig samling, og liv i stua.

Så har jeg lyst til å vise fram et nydelig emaljert smykke som jeg har fått, Det er nok etter min mormor.. Det er ikke så godt å se alle detaljene her, men det er bare nydelig Blomstene trives også med solen som varmer om dagen. Nå har jeg fått fram alle pelargonia plantene i fra kjelleren til heidimammaen. Og det ser ut til at alle plantene har overlevd, kanskje med unntak av 1, som kun en liten grønnspire, er igjen av.. Vi får krysse fingrene og følge med. 
 Men jeg har jo sådd mange nye, og det ser ut som det iallefall kommer minst en spire av hver av slagene jeg har sådd,

Så nå er det opp til meg å prøve å få de til å leve, og vokse seg store. Fortsetter det med sol, og varme slik som nå, så skal det nok gå bra...

 Så vidt bortom symaskinen, har jeg også vært i helgen, og laget ei bukse i str 98,. Den er sydd i babycord i fra textart


Det er ikke så lett med alt mønstret å se hvordan buksen er sydd, men den er laget etter et mønster i et eldre ottobre..

Og ser slik ut i bladet

En lue til hver av jentene i samme stoffet som foret i genseren, og som tightsen er sydd av. Litt tynnere vårluer.

Avslutter med et bilde i fra i sommer..... og hva vi snart her i vente... Jeg tror det kommer mer klær i sommerfarger og stil utover i vinterferien her
Ha en god natt og en fin ny uke, alle sammen

Jeg har vasket alt av ferdigsydde klær, noen til jentene, som kanskje kommer en tur i vinterferien, og da er det greit å ha det klart... og en del babytøy, til små babyer til venner og slekt som kommer i løpet av de neste ukene, eller måned....
Nå skal alle knapper i, og alt ferdigstilles...

post signature

2 kommentarer:

Mormor Inger sa...

Herlige bilder med smak av vår ☼
Det regner her i dag. Ingen snø her hos oss, og nå får den jamen holde seg vekk også!
Nydelig emaljesmykke, helt enig :)
Klem fra Inger

Maria Isabel sa...

Kjempekoselig bilder :) Høres ut som om du har hatt en kjempetrivelig helg :) Og fått gjort både det ene og det andre :)

Ønsker deg en strålende mandag :)