tirsdag 18. januar 2011

Strikke tirsdag


I dag har vi hatt en slapp dag her.. Både jeg og idefix .

heidimannen, har jobbet ettermiddagsskift, og heidisønnen har vært på bygda og jobbet litt. Så da har vi tatt det rolig,
jeg har ligget stille og vurdert ommøbelering av skapene på kjøkkenet, og i stua, for å få litt bedre plass,.. men det krever visst at jeg ligger her og grubler littSånn ser en ordentlig trøtt, og tirsdagsslapp liten venn ut :-)
Og en pusMens matmor har sittet med håndarbeid, druer, og dagens Kaffekopp, som er den lyseblå englekoppen

Bildet er litt mørkt, men det er eneste måten å
få fram mønsteret på
. Det er den siste armen. Gleder meg til å endelig bli ferdig :-)
Den har tatt litt lenger tid enn beregnet, siden jeg nesten ikke har strikket siden sykehusturen i oktober. (bare smugstrikket et par blånisseluer)
Slik skal den bli, om og når den blir ferdig
Men nå er det sengetid, i heidifamilien, Så skal vi se om det ikke er noe mer å skrive om i morgen
Ha en god natt

4 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Åhhhh, skjønnaste hunden altså!! :o)
E blitt litt hundemenneske itte me fekk sjøl i påsken :o)

Og den genseren blir jo dritfin!
Har aldri prøvd meg på å strikka genser eg, men det står på den stadig lengre lista mi det og ;o)

Så kjekt å hørra at du blir inspirert av bloggen min da! Det var ein fin avslutning på dagen ska du veta :o)

Nå e det definitivt natta her og altså.
Krype ca mot senga i denne stund...

God natt

Eli's lille rede sa...

Flink du er! Flott genser med for meg "greskt" mønster. Jeg så noe morsomt på bildene dine. Den bollen du har druer i:) Har du hele settet? Jeg har de to str over der igjen. Arvet av bestemor. Såååå glad jeg er i de bollene med blomster og gullkant. Har minner om at de sto på kjøkkenbordet med poteter og kjøttkaker når jeg var liten;) Jeg var i fin form i går, hadde ordentlig arbeidslyst, så jeg støvsugde første og annen etg. Da ville ikke kroppen mer. Får vel prøve å vaske i dag. Ha en flott dag. Kan like gjerne bli inne og pusle, det er grisekaldt ute! Klem c",)

Heidi's hjørne sa...

Hei, og tusen takk for koselige tilbakemeldinger :-)
Så du hadde tibetansk spaniel, Namaste? de er så nydelige. Det jeg hadde lyst på, da jeg skulle ha hund, men endte opp med denne, og angrer absolutt ikke på det, men kanskje han får en lekekammerat en dag. Idefix(hunden) er 3/4 Malteser, og 1/4 langhåret dachs.
Bloggen din er alltid morsom å lese.. en gladblogg med masse inspirasjpn. Må prøve meg på eskene jeg nå :-)

Var så heldig at jeg hadde en mormor, som lærte meg tidlig å strikke Eli (regner med at det kanskje det er det du heter :-)) jeg har en kronisk sykdom som gjør at jeg er en del hjemme, så er kjempeglad jeg har lært det.
den samme mormoren, har jeg arvet den nydelig bollen av, + en stor i samme mønster. bruker den når jeg skal kose meg... er liksom noe spesielt, og bruke den :-) Koselig at du har slik også. Veldig glad jeg har funnet bloggen din også. kjempekoselig å lese-..
Klem

Eli's lille rede sa...

Glad for å ha funnet bloggen din jeg også! Vi har visst en del felles;) Jada, det er Eli jeg heter. Bor i Hønefoss, og er også hjemme pga kronisk sykdom. Derfor er det så viktig å ha kontakt med andre, finne på kreative ting, og pynte opp rundt seg eller lage god mat. Må jo det for at en ellers så kjedelig og vanskelig hverdag skal bli koselig:) Klem!