lørdag 15. januar 2011

Snøværsdag


Dagens kaffekopp, ble en englekopp igjen, og den er så kjekk, med egen frokost tallerken, som egentlig følger meg hele dagen


Er en ordentlig innedag idag. Bare slappe av, og siden formen ikke er så god i dag, betyr det egentlig en dag på sofaen, med litt småpusling inni mellom.
Tenning av en masse telys, siden det ikke blir ordentlig lyst ute, heidimannen og heidisønnen erter med at vi skulle ha kjøpt telys, og kubbelys i pall, eller bulk. Det går noen i uka, men så er det koselig, og spesielt nå i den mørke tiden.
De hadde nok savnet det om jeg ikke tente, tenker jeg :-)


Mens jeg tilbringer dagen i horisontalen, studerer jeg fotoprogrammene mine litt.
Kjempemoro.
Jeg har 3 ulike programmer på maskinen akkurat nå, + det eller de som følger med Windows 7..
Og det er utrolig mye en kan gjøre med bildene, alt i fra og forbedre dem, til kollasjer, og montasjer, til filtrer, sette bilder oppe på hverandre, osv.
Tar nok litt tid til jeg lærer meg alt dette, men moro er et lell..
Mest innviklet, og mest muligheter er  det i Adobe photoshop, og det er det som tar lengst tid å lære, men nå kombinerer jeg alle programmene, og det blir det mye resultater av....
Her er ett par morsomme terninger.
Skal se om jeg ikke legger til flere ut på siden her, etterhvert som jeg synes jeg får til litt med programmene.. så obs obs... følg med det kommer flere bilder under terningene her, etterhvert.
Kos dere inne/ute/på butikken, eller hvor dere er,  i været i dag


Boks med bilder av jentene
(barnebarn)

 
"gammelt"bildeUredigert bilde, i fra en blåtime i Lunde

Nå var det plutselig ett nytt, trollsk sted !!
Hagen til Jarand og Kathe i Lunde
Og plutselig ved et vann
Dagens
 
Leifs Biff WellingtonI full sving


1 kommentar:

Eli's lille rede sa...

Hei på deg. Jeg synes de cornflakes-tingene er så fine:) Takk for linkene til sølvkanner, men det er nok ikke det jeg er ute etter. Går du inn på bloggen min nå, så ser du hva jeg mener. Har kopiert bilde:)Ha en fin dag videre:))