onsdag 19. januar 2011

Fullmåne

Ny rolig dag i Heidiheimen,
jeg har strikket på genseren til heidimannen, og ryddet litt i skaper. men har ikke kommet til noe løsning till hvordan jeg skal ominnrede enda. Pga kronisk sykdom, så har jeg en del "hjelpemidler", som brødskjærer, ulike kjøkkenmaskiner,el.boksåpnere. osv osv.. Og alt dette tar en del plass.. og alt skulle jeg helst hatt ytterst, og lett tilgjengelig....
Og jeg synes at alle ting skal ha et sted å bo, jeg har ikke lyst til å ha det stående framme..
Jeg fikk tømt et skap for julekrus, og juleservise.. og ominnredet, og vips.. så var det likevel ikke plass til noe mer i skapet... merkelig..
Så jeg tok heller dagens kaffekopp:


Jeg er stadig litt i beit for blomstervaser, og finner egentlig ikke noen jeg liker, unntatt alle de bittesmå vasene, jeg samler påJeg fant fram ett par stykker i dag, når jeg ryddet, men de er forferdelig store og tunge...

Denne veier nesten 1,5 kg
og denne nesten 3 kg Så etter å ha slitt med disse, satt jeg en brøddeig. og så måtte jeg unne meg en kopp kakao og ett par blader Da jeg gikk med søpla, så jeg den vakre himmelen, mens sola var på vei ned, og måtte hente kameraet, og ta ett par bilder :


Her er brødene ferdige


Og da månen kom opp, måtte jeg ut igjen.


Ha en god natt, så får jeg håpe dere får sove, selv om det er fullmåne

3 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

God morgen, natterangler;) Har skrevet kommentar til deg i bloggen min. Ja, jeg var ute og ulte mot månen i går jeg også.... De brødene så gode ut. Lignet mine favoritter som er flerkornbrød. Mer mat i hjemmebakt og myyye mer smak. Flink du:)Ha en toppers dag. Blir fint vær, tror jeg!

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Mange fine bilder du viser... Jeg drømmer alltid så masse når det er fullmåne... Både litt slitsomt og gøy!

Fristet med nybakt brød og kakao nå ;)

Klem Anette

Randi sa...

Tusen takk for koselig kommentar :-)

Så mange fine bilder det var her, fullmåne er vakkert!

Klem