søndag 25. september 2011

Bursdag i heimen

Bildet er lånt i fra webben et sted
Det går visst noen dager mellom innleggene her. Men det skjer ikke så mye, og kreftene strekker ikke helt til alt jeg helst vil. Så da brukes dagene til litt lading

I dag er det heidimannen som er i fokus. Ha fyller 50 år i dag,
Heidimannen og jag, traff hverandre i godt voksen alder, da vi begge var skilt, og single. Og har nå holdt i sammen i 8 år.
8 helt utrolige, fine år.


I går, hadde jeg besøk av en slektning som jeg ikke har sett på minst en mannsalder- Kjempekoselig,. En hel kveld med skravling, leeing,og masse kos. 
Jeg gleder meg allerede til å se henne igjen.
. Hun hadde med masse stoffer, mønstre på både sying, strikking, og hekling. Og en hel perm med julemønstre. Jeg har ikke fått gått igjennom alt, men det kommer nok bilder etterhvert


Nå skal jeg snart kaste meg over marsipankake, og kaffe, og kose meg med dagen. Selskapet er satt til neste helg, Så vi skal nok får feiret jubilanten i flere omganger.....
Ha en fin søndag
Klem i fra

post signature

9 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Hils Heidimannen og si grattis med dagen!!!!! klemz Grethe

Eli's lille rede sa...

Gratulerer så mye med Heidimannen! 50 er da ingen alder;)Det blir vel en del kakespising hos deg de nærmeste dagene da, tenker jeg;) Den toppingen jeg har på muffinsene mine, er rett og slett vanlig glasur, men for at det ikke skal stivne helt, kjører jeg inn et egg. Da blir det kremaktig som jeg putter oppi en kremsprøyte(har bare en vanlig billig fra matbutikken), så sprøyter jeg utenifra og innover og avslutter med en liten tutt på midten. Ikke vanskelig. Når det gjelder bakgrunner er jeg rundt på nettet og snoker. Det er mange som legger ut gratis, og da er det bare å ta for seg. Prøvde å få til fallende høstløv også,,,,Ha en toppers søndag og en fin feiring. Husk å ta en pust i bakken og sleng skrotten på sofaen innimellom slagene, da. Klem fra Eli:)

Lindas hobbyhjørne sa...

GRATULERER så mye med Heidimannen. Deilig å være så heldig som dere har vært... å møte en som godt voksne for da vet man jo mere hvordan man vil ha det!
Ha en fin dag, klem.

Anonym sa...

Gratulere så mye til Heidimannen! 8 år.. samme som vi her :)

Spennende med alle mønstrene. Krysser fingrene for at du får overskudd til å glede deg over det medbragte. Klem :)

Bondekona sa...

Gratulerer så mye med mannen!

Regner med at kake smakte fortreffelig.

Lad deg, du.
Ta deg tid.
;)

SyLykke.com sa...

Gratulerer med 50 åringen :0) Ingen alder det! Håper kaken smakte. Inger Johanne

TINTIN sa...

Herlig når et forhold fungerer godt! Det kan ikke betales med penger, derfor er det så viktig å vise at man setter pris på hverandre. Som for eksempel oppmuntre hverdagen...Nyt hverandre!

KLEM Unn :)

I en Sving sa...

Så kos med deilige dager, kaker og kjærlighet. Det er akkurat dette som er livet :)

Tussi sa...

Bursdag i heimen - gratulerer!
Jeg fikk så lyst på kake i går at jeg måtte lage en eplekake. Uten noen annen grunn, hehe...
Ha en fin uke :)