fredag 2. mars 2012

Vårstemning-


 Deilige vårdager.
Pus og Idefix storkoser seg i sola..
Jeg har hatt en rolig dag , inne, og kikket ut på været i dag, men det er deilig når en kan ha døren vid åpen, og kjenne den deilige luften utenifra.
  Heidimannen jobber kvelden denne uka, og da har vi  lange formiddager sammen før han reiser. Og det meste er stengt nå han kommer hjem.. Men likevel kom han hjem i fra jobb kl halv 1 her en natt med blomst til meg
Kjempekoselig
Deilig tid vi har nå, og en deilig tid som er framover. I går var det litt overskyet, men da fikk jeg priklet småplanter, og sådd litt mer. Spennende med små plantene, og se at alt våkner til en ny vår og sommer.


Og det ser ut som alle pelargoniaene mine har overlevd vinteren. Så nå skal de få spire litt mer, så er det ¨ta avleggere av de. Så skal det nok ikke kjøpes planter i år.
Og det finnes vel ikke et vindu, utenom hos sønnen, som ikke er fullt av alle slags sommerplater akkurat nå

I dag var det 25 grade på verandaen min her ute Men snøen og splen gjør at lyset blir litt skarp for meg, når klasehodepine anfallene har vært her ett par dager, og jeg har klart å miste filterbrillene mine. Håpe jeg får fort time hos øyelegen min igjen......

På Tirsdag var jeg på en liten kjøretur,,og i bruktbutikken.. Alltid moro
For en stund siden fant jeg mye til et tacoservise der..

Denne gangen var jeg heldig å finne glass til det. Ikke umulig at det blir taco her igjen i helga -


Jeg fant en mugge til serviset vi arvet etter svigermor.. Eller Jeg trodde jeg hadde funnet maken, men den var veldig lik. Den som tilhører serviset, har et brudd i hanken, så jeg bruker den bare som blomstervase, når serviset er i bruk.. Jeg er så redd for å få ødelagt detteEllers fant jeg Tussi, flere treklossleker, og en barnebibel.
Og et par sengesett. Det ene ble til svingskjørt til jentene
og det andre skulle bli til stoffer, men som alt ble lagt om av planer, da den lille grandniesen min viste seg å være en grandnevø.. så ble det litt endringer i planene..
Det er ikke umulig at de trenger et voknsett i guttefarger :-)
Jeg småpusler litt etter litt på maskinen om dagen.

En body i isoli i fra Stof2000. i lille og hvite striper, med kantinger i fra stoff og stil...
En sparkebukse uten føttter i lille velour i fra stoff og stil, med bambiapplikasjon i fra samme sted, og en lue i  samme isoli, som i bodyen...
Alt sammen i str 56.
En grønn bukse, i str 62cm, i babycord, laget av en rest, jeg ikke er helt sikker på hvor jeg har i fra.

Alle mønstrene er i fra ulike Ottobreblader..

Nå skal jeg krølle beinhaugen og legge meg til lading. Heidimannen starter helgen nå, og vi skal kose os med en slakk dag i morgen. Helgeplanene ble litt endret, da et besøk ble avlyst pga sykdom, så det blir nok en stille helg,
I morgen skal jeg prøve meg en tur i varmt vann i svømmehallen på et kurbad.. bare ligge å flyte, og kose meg..
Ha en flott fredag alle sammen, og jeg håper alle får en flott helg.
Klem i fra
post signature

Våg å være.
Våg å være ærlig, våg å være fri
våg å føle det du gjør
si det du vil si.
Kanskje de som holder munn er reddere enn deg?
Der hvor alt er gått i lås må noen åpne vei.
Våg å være sårbar ingen er av stein. Våg å vise hvor du står, stå på egne bein. Sterk er den som ser seg om og velger veien selv. Kanskje de som gjør deg vondt er svakest likevel?
Våg å være nykter, våg å leve nå. Syng, om det er det du vil – gråt litt om du må. Tiden er for kort til flukt, bruk den mens du kan. Noen trenger alt du er og at du er sann!
Av Hans Olav Mørk.

5 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Ja, NÅ er det deilig ute! Skal ikke se bort fra at jeg kommer til å ofre sokkene når jeg sitter i solveggen. Det er jo beina man blir sist brun på;) Jeg har ikke sådd noe i år. Tror ikke jeg gidder det heller. Har ikke plass noe sted til pottene. Blir nok noen kjøpe-planter i år også, men jeg liker best de som er ganske rimelige jeg, da. Lobelia, Pelargonia og Margeritt er nok noen av favorittene mine.
Moro med bruktbutikker! Det er en her jeg bor, og jeg var innom for lenge siden, men når jeg kjører forbi nå, bugner det både inne og på utsiden, så det spørs om jeg ikke må ta meg en tur. Fare for at jeg kommer til å stappe bilen full;)
Ha en fin start på helgen!

Klem fra Eli:)

salige lavendel sa...

Håper du får en fin tur til kurbadet. Klasehodepine høres forferdelig ut...vet egentlig ikke helt hva det er, men helt vanlig hodepine er jo ikke særlig godt det heller. God bedring!! Må si du lager mye fint.

Siri sa...

Hei Heidi. Hvilket koselig innlegg! Vårfølelsen kommer. Kanskje jeg kan følge med hagestellet på bloggen din? Jeg kommer alltid for sent i gang... God helg fra Siri:-)

Bare lille elin sa...

Det diktet er en av mine favoritter. :-)

Så mye fint du hadde funnet på turen din, slik sengesett med bamser på fant jeg på et loppemarked i fjor. Knallfint, guttungen sover som en drøm i det. :-)

Ha en fin helg!

Unn sa...

Så vakre blomster og fine ting du fant.

Unn :)