søndag 1. januar 2012

Godt nytt årJeg ønsker dere alle ent riktig godt nytt år..
Tusen takk for en kjempekoselig år, og mange koselige kommentarer., masse morsomme innlegg på blogger, og masse moro gjennom facebook. Og mange trivelige venner utenfor, i den virkelige verden
Jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten dere alle sammen

Jeg gleder meg til ett nytt år, med å lese alle bloggene, jeg følger, og har et forsett med å bli litt flinkere med å kommentere, men som der kan lese i fra innlegget her  (klikk på dennne så åpnes siden i et nytt vindu)
Så gjør sykdommen at jeg sliter med språket og kommunikasjonen iblandt. Og da er det ikke alltid jeg har flere ord igjen etter å ha brukt timer eller dager på mine egne innlegg. Men jeg leser hos dere alle sammen. Og er kjempeglad i dere som medbloggere og aller dere andre som er her inne og leser, og dere som kommenterer på Facebook. :-)


 Nå har jeg holdt på med bloggen i litt over ett år, og det er nok på tide at jeg har en liten give away . Og den kommer på nyåret. Jeg må bare samle litt krefter :-)
Jeg skal også fortsette oppsummeringen av 2011, her inne, snart..
I dag er det hviledag.

Heidimannen og jeg, laget kransekaker til møljelaget.. og bak står en ny sylte til press, og er snart ferdig

Lille nyttårsaften var det møljelag hos heidimammaen. Og det var min sosiale utskeielse denne julen.
Som jeg skrev i et tidligere innlegg, så går jeg stadig julen i møte med masse optimisme, og mange planer.. Mange jeg skal besøke, og mange jeg skal ha besøk av,
Denne julen hadde vi, besøk av barnebarna i 3 dager.. Takket være  heidimannen, som tar de tyngste takene.  Han som er bonusbestefar, er helt enestående med de to små herlige jentene våre.
 Tusen takk til heidimannen, fordi han er akkurat den han er

3herlige dager med 2 nydelige jenter, som lyser opp hverdagen for de som er rundt .Disse dagene var detmildt, regn og holke, så vi hadde 3 dager i pysjbukse, med kos.
Men med de tre dagene, så betydde det, at jeg igjen aldri hadde igjen krefter til alle de andre planene, besøkene, og selskapene...
Men jeg ville ikke byttet ut de dagene med jete, uansett. Bare hatt litt ekstra til julehøytiden.. men neste år.. da......!!!!
Og siden det var møljelag med alle heidisøsknene (3 brødre med familier) så var det ikke mye krefter igjen på nyttårsaften
men vi var 8 stykker til pinnekjøtt/karbonade/vegetar (litt av hvert, og noe for en hver smak... det var ikke vegetar pinnekjøtt :-))

Med rød nervøs fløyel, og duken min mormor og bestefar fikk til gullbryllupet..
+ en katt for de som ser godt... som dekorasjon


Det skulle være helt enkelt og uhøytidelig... men når jeg kom i gang med å dekke bordet, så var det visst moro å gjøre det "ordentlig"..

 Med mormors kandelaber, , dekktallerkner som hører julen til, serviset, som er et av de fineste jeg noen gang kunne ønske meg, og som er arvet etter svigermor, som igjen arvet av sin svigermor.... med sølvbestikket i fra svigermor, og koselige juleglass... Nisse salt og pepperbøsser, og sopper som salt og pepper...

 Og for de som ser godt, den ultimate duppeditt for de som har alt... Oppe på servietten står det en liten sølvhest.. den skal stå ved siden av tallerken , og er til å legge brukt bestikk på, for å ikke lage flekker på duken..... (Klikk på bildene om du vil se de større )
 Jeg synes det ble ordentlig koselig
Og jeg tror de fleste koste seg.... Til dessert hadde heidimammaen laget rødgrøt og vaniljesaus...Vi hadde en ekstrahund, minsønn og svigerdatters alaskanhusky, som overnattingsgjest
Ikke mye redd rakettene disse to

Noen av de som spiste middagen her, skulle videre for å feire nyttår i festlige lag. Vi andre koste oss en stund, før vi gikk hver til vårt. Og nå klokken nærmet seg 12, var heidimannen og jeg alene
med hunder og katt.

Virkelig deilig, å kose oss, bare vi to.
Når raketten gikk til værs, hadde jeg pakket meg i varmetepper, med et glass vin, kaffe og en boks med mokkabønner... Det fristet absolutt ikke å bytte det ut, med snøværet og rakettene ute.
Like etter fikk jeg telefon fra to herlige små jenter, som hadde fått se på rakettene....
.
Her er bildene mamman har tatt. jentene under dyna, med pappa trygt ved siden av, og ser på raketter

 Og Andrea som prater med mormor for å fortelle om raketter og stjerneskudd, og masse annet
Liten trøtt frøken
Og Christine som ligger under dyna, og forteller mormor om sin nyttårsaften...I dag har de sendt bilder av en ny morgen i et nytt år, med helt ny, hvit snø... Som med litt hjelp ble en stooooor snømann (spøkelse?)

....
 Ha en godt nytt år... og tusen takk for det gamle, alle sammen. Jeg gleder meg til ett nytt år, med dere alle sammen 


post signature

6 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Det ser ut som om både mennesker og dyr koser seg hos deg, Heidi! Det ville nok de fleste gjort, inkludert meg;) Du har gjort det sååå koselig til jul, og laget så mye godt! Nå skal vi ha kalkunrestemiddag her, med mannen som har kommet hjem fra jobb, alle tre gutta og kjæresten til den ene, så nå blir det fullt hus! Koselig det. Ønsker deg en fin kveld. Klem fra Eli:)

Villblomsten sa...

God Nyttår :-)
Så koslig ut :-)

Barneboden sa...

Godt Nyttår :-)

+ jeg ville bare informere om
at Barneboden fortsetter med NY trekning av GAVEKORT HVER mnd også i 2012 :-)
og om du ikke har lagt deg til som følger allerede ?
så er det nå mulig , så du kan få med deg alle Gavekort-trekningene :-)

Maria Isabel sa...

Kjempemange koselige bilder!! Ser ut som dere har kost dere utrolig mye!! Bordet var jo dekket kjempeflott, så veldig romantisk og koselig ut :)

Skrev det i den andre kommentaren min, men ønsker deg og dine et godt nytt år :O)

Klem fra meg :O)

Bondekona sa...

Godt nytt år!
:)

Berit sa...

Så mange utrolig koselige julebilder du ahr tatt. Like julete som meg du. Ønsker deg et godt nytt år. Hyggelig at du vil følge meg