fredag 29. juni 2012

litt nye kjoler, og litt brukthandel

I går var det softis-vær.. her softisen som er på , jersey kjolen jeg har sydd til  Christine..
 Jeg skal bare sy på en stor knapp på toppen, som sukkertøy

I går var det en kjempeflott sommerdag,
Jeg hadde småturer ut i hagen, men siden jeg var inne i et døgn med clusterhodepine-anfall, så  var ikke lyset venner med meg.. Dagen gikk med med filterbriller ute og inne... og litt rolig innendørsaktivitet....
I dag sildrer regnet, men lyset er behageliger for hodet mitt... Sikkert ikke pent å glede seg over en gråværsdagen. men hagen blir vannet, og hodet mitt er litt bedre. :-)


Jeg har puslet på litt med en kjole til, i fra forrige symagasinet (og i går kom det nyeste, med mange nye fine mønstre.....)
Det er ikke sågodt å se detaljene, men det er et lite rundt "bærestykke" foran, med 3 knapper...
Stoffet er i fra en 5 meterrull som jeg har kjøpt på Jysk, og jeg synes stoffet er så  nydelig til sommerklær.
I det nye symagasinet er en dametopp i samme "modell" som jeg tror jeg skal prøve til meg selv, i samme stoffet

Dette var det jeg har fått gjort, til jentene kommer hjemme igjen i helga.... Det ble "bare" til Christine på 5, men vi skal se om det ikke dukker opp noe til lillesøster også...


De to barnebarna, og datteren min flytter inn i ny leilighet, og håper å komme litt i orden i løpet av helga(selv om det tar litt tid før en er ferdig),og da ble det nye sengesett til begge jentene..
Regner med at dette blir stas..med ny køyeseng, og disseTirsdagen var jeg Maritastiftelsens brukthandel i Mjøndalen en tur. Siden vi kikket etter møbler til leiligheten til heididatteren, så var det ikke så mye leting etter skatter til mor, men det er sjelden jeg går helt tomhendt ut igjen. Og det gjorde jeg ikke denne gangen heller..
denne herlige lampen fikk jeg med... litt mørkt, men den ble så koselig på et gammelt skrivebord jeg har arvet etter en grandtante.. ( bildet , av skrivebordet,på høyresiden er et gammelt bilde, uten lampen...)

Et sengesett med Drømmehagen... når minstesnuppa flytter i køyeseng, med stor dyne, så blir nok dette til kjoler eller noe, tenker jeg.


 Et stort stykke vattert stoff... Det blir nok litt sengetøy til dukkevugga, og vogna.. ellers får vi se om det ble et par sommerjakker...
Og litt gammelt sengetøy, som ser ut til å ikke være stort brukt... Dette blir herlige stykker i noen kjoler.....

Nå skal jeg se om det er noe mer heidimannen skal kjøre av flyttelass for datteren, ... så pakker vi sammen, overlaterhuset til ungdommen.. og setter nesa mot campingvogna...

Dagens lille blomst er i fraklatrerosa på kjøkkenveggen min....
Ha en flott helg, alle sammen...
Klem i fra
Heidi
post signature

3 kommentarer:

Mormor Inger sa...

Ha en flott helg! Veldig fine kjoler, heldige jenter!

Bondekona sa...

God helg!

Mamsens hus sa...

Så fine kjoler :)
Ønsker deg en fin helg videre!
Klem