lørdag 9. juni 2012

litt om smått, og dypt.....

Denne uka, har flydd avgårde. Småjentene og mammaen har bodd hos oss, og heidimannen og jeg har vært dagmamma/pappa, og vekslet litt med den andre bestefaren, og Lisbeth.
Nå begynner det å nærmes seg innflytting i ny leilighet for de, Og en herlig engel, har sagt seg villig til å være dagmamma framover, så jeg kan få litt mer hvile.
Ting ordner seg for snille jenter,,, iallefall for den herlige heididatteren, som trenger det nå.

Vi har kost oss med liljekonvallturer, lesing, lek og masse pusling i hagen, Noe som Christine på 5 , synes er kjempemoro. Hun spør og graver, og hjelper til. Og jeg synes det er moro å ha med en liten nysgjerrig lærling
 Nå er det snart på tide med noen bilder i fra hagen igjen. Jeg skal knipse når jeg kommer hjem etter helgen på campingen
Tirsdagen hadde jeg besøk av to herlige venninner. Kjempekos med en hel dag med skravling og kos. Jeg gleder meg allerede til neste treff om under 2 uker..
Dagen i dag , har svigerdatteren vært og kost seg med barnebarna, slik at vi fikk ordnet litt på heidimannens fridag.
Bilen skulle EU godkjennes. Og er nå godkjent for 2 nye år. En bil av god gammel årgang, som vi kjøpte brukt for 5 år siden. Og som (bank i bordet) har gått som en klokke, og ikke kostet oss stort ekstra, unntatt et par bremsklosser ol...
Så har jeg vært og fått ordnet briller i langebaner.. filterbriller med progresive prismeglass, i både grå og rød/brune glass.. Briller til enhver anledning.. eller vær og lysforhold.
Gleder meg til åå komme i gang å bruke de. Jeg, som ikke ser dårlig... trodde jeg selv.. må innrømme at verden ble en smule klarere med briller på nesa...

Innimellom der var vi å fikk kjøpt en vogn til minste barnebarne, for å gjøre hverdagene litt lettere for både mammaen, dagmammaen, og for mormor og bestefar.
Og snuppa var storfornøyd, og ville nesten ikke ut av den igjen, unntatt for å sette pumpa på dekkene, slik som bestefar, da han fylte på luft i dekkene..

Litt smått med sying har jeg fått gjort innimellom slagene. Mest for å døyve samvittigheten for alt jeg burde, men ikke har orket å gjøre.. Da er det greit med en unnskyldning med at man har annet å gjøre..
To bleierposer har blitt resultatet, etter spørsmål om å lage. Jeg har egentlig ikke hverken sett, eller hatt slike selv. Så dette er et forsøk. Konvluttfasong, med borrelås.. med plass til en pakke våtservietter, og en 3-5 bleier, avhengig av størrelse

Stoffet utenpå er fra to ulike stoffer jeg kjøpte med i fra Jysk, og spm jeg synes er helt skjønne..
inni har jeg brukt et litt tynnere stoff..
Håper det er noe slik mottakeren har tenkt seg :-)

I kveldingen i dag reiste vi, heidimannen og jeg på campingen, og overlot huset til barn og barnebarn. Man trenger et par dager å hente seg inn litt i blandt. her har det foreløpig blitt kos og hvile, og en liten tur til stranden med fiskestanga. Noe som resulterte i 2 torsk til heidimannen.

Det er nok masse i livet jeg skulle ønske annerledes.. det er masse jeg skulle ønske ikke var skjedd. Det er masse jeg skulle ønske jeg kunne ha beskyttet mine i mot..
Men jeg har et motto i livet, at det finnes ikke noe i livet som er så ille, at det ikke finnes noe positivt..
Jeg skulle så gjerne vært for uten sykdommen  min, men jeg ville ikke byttet bort det som jeg har lært av den.. Jeg skulle gjerne sett at  min datters, og mine barnebarns liv, ikke hadde trengt å gå igjennom det bruddet de gjør nå. men jeg ville ikke byttet ut all den kontakten og de båndene dette knytter oss sammen i en vanskelig tid....
Og heidimannen og jeg er så heldig å ha vår flotte familie, og venner, vårt koselige hjem, hvor vi begge trives, og koser oss... vi har våre hobbyer, og vår hverdag, vi har vår lille herlige plass, med en campingvogn, telt, og alt vi behøver, 30 minutter hjemmefra..

Jeg har hagen min, som jeg kan pusle med, og en symaskin som kan trylle fram de herligste ting...
Jeg ville vel ikke byttet bort det jeg har med noe annet.


Jeg er glad for alt jeg har, og at jeg har det rundt meg. Jeg trenger ikke reise land og strand, eller verden rundt for å være noe.. for å lete etter lykken, eller for å finne ro..
Jeg har lært meg selv, og mine å kjenne.. og akter å nyte det.
Nå skal jeg se om jeg får tittet innom et par blogger før det er senga som kaller. Sove godt gjør man her ute i sjøluften. Og i morgen er en ny herlig dagpost signature

3 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Jeg beundrer din evne til å snu negative ting til noe positivt. Det er ikke lett, det vet jeg. Ikke noe er så vondt som når barna våre ikke har det bra!

Får håpe dere får skikkelig sommervær på campingen snart. Det er jo når man senker tempoet litt at man får ladet opp igjen. Du er flink og lytter til kroppen din, mens jeg har en tendens til å presse meg sjøl litt for hardt. At jeg aldri kan lære......får besøk av mannens familie i dag, masse som skal gjøres, så jeg får hive meg rundt, selv om kroppen har mest lyst til å finne senga igjen! Jaja, blir vel likar' i morra;) Ha en fin-fin lørdag, Heidi!

Klem fra Eli:)

Siri sa...

Heisann. Jeg håper at du får ei fin uke som kommer! Det ser fint ut på campingplassen deres. Et sted å lade batterier.. Hilsen Siri

Therese sa...

Jeg er så enig med deg - mye man i prinsippet skulle ønske aldri hadde skjedd, men så er det liksom det som er livet..

Selv sier jeg ofte at jeg ikke forventer at livet skal gå på skinner, og med den forventningen så blir ikke ting så veldig ille ;-)

Jeg har selv hatt en ganske tung vinter med uforutsette ting og dyp sorg, men det er jo også deler av livet! Sorg er jo tegn på at man har evnen til å elske noen, og det er jo bare flott.

Ønsker deg god form og alt godt for deg og familien.

Gode klemmer fra Therese