lørdag 25. juni 2011

Pus er glad i meg

Jeg har en liten(stor )pus, som er glad i matmor. Og i gårkveld kom han med er herlig(i hans øyne) måltid, og serverte for mor.
Litt snurt ble han da mor ikke ville spise opp den lille musa,, men bar den ut igjen i stedet.
Etter å ha spist den, og fått litt kattmat i skåla, så var alt glemt igjen. Og alle var venner og vel forlikte

Det var minste heidisønnen xx'te fødselsdag i går. Og mor pyntet med flagg.. Og er egentlig litte granne stolt av den frodige hagen, som regnværet nok må ta æren av. Det finnes faktisk en positiv side, ved alt regnet som styrter ned i tide og utide...


Og mor bakte noen muffins, og skolebrød til bursdagen. Bursdagsbarnet selv, jobber i et bakeri, og hadde med helt fersk "grønn genser" hjem ( det er navnet på en marsipankake altså :-)
Og den var så god at mor måtte stjele et stykke før fotografering-..

I dag plasket det ned igjen, trøsteløs og grått...Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette må bli en hit, i hagedekorasjoner i år.. Det er jo det eneste av pynt som ikke drukner i hagen om dagen
Badeender på hagetur

Gråvær betyr jo egentlig bare at det er en SSUUPER dag og få igjen skattepenger på. Det går liksom så lett å få brukt noen kroner i gråværet :-)

Heidimannen har hatt fri, så vi har vært og invistert i nytt telt til campingvogna... Jeg gleder meg helt utrolig til å få det opp. Og kunne ikke skjønne at vi ikke kunne gjøre det med en gang... Her er det ingen ting som haster, bare det ble gjort i går .. hihi

bildet er lånt i fra isabella sine sider
Et slikt penta telt (kanskje ikke helt like langt, , men med tut  (inngangsparti eller hva det het, jeg er ikke helt inne i terminiologien i campinglivet enda) Det skal bli stas å få en del større plass.

Og siden vi passerte Stoff&Stil på vår vei. Så ramlet det med noen stoffer..Det var salg på S&SDisse stoffene kostet 34,5 kr meteren...
Disse var ferdige rester med store jersey rester til noen få kroner. Også måtte jeg kjøpe noen 10 kr lykke poser. Og som vanlig fulgte det med masse brukbart... bla den grønne jerseyen over med hvite prikker.. og en stooor orange og hvit voksduk...

Jeg hadde tenkt å komme i gang å sy i kveld, både på en kjole til meg selv,  og en sommerbukse med vaffelsøm, til min niese, men det har blitt med tanken. Det ble masse lading til vi skal grille litt med familien i morgen kveld, for å feire minsteheidisønnen


Håper dere alle koser dere, selv om de fleste av oss på østlandet nå ønsker oss noen dager uten hagl, (snø) store vannmasser i fra oven( det er nesten ikke regn engang, bare fosser ned med vann, og tordenskrell..

Ha en flott helg alle sammn


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi,, ingen hast bare det ble gjort i går :). Gjelder kanskje sy-prosjektene også? Har det på akkurat samme måte,, skulle vært i går. Fortalte planene for helgen da mannen kom hjem,, Han må ordne den vaskemaskinen som tar rund-dans ved hver vask. Mulig ordet streik ble nevnt,, men så var maskinene,, for en måned siden. Videre var det materialen ved inngangen og berget til fyllingen. Smartingen skjønte at her var det ikke snakk om helgen,, han fikset opp med en gang :).

Heldig du er, som har stoff og stil like ved. Er bare på nettbesøk i den bedriften.

Penta-telt! Ønsker meg slikt. Er så god plass i de. Vintertelt slipper vi heldigvis, men når vi tar løs trenger vi sommerteltet. Det er falmet rødt, med vinduer som ikke er til å få rene. Rutete gardiner huuu.
Dessverre var det ikke skattepenger å handle for her i gården. Heldigvis ble det ikke baksmell heller :)

Du skriver så godt, og her var mye som engasjerer meg. Gratulere til bursdagsbarn,, og ja! hagen var virkelig frodig. Veldig fin :).

Vi har også flagget denne uka. jenta fylte år, så her har det gått i kaker. smørkremer, selskaper. Siste var i kveld. Da ble vi andre forvist :).

Skal jeg skrive mere? jo, jeg må. Likte så godt at sønnen jobber i bakeri. At han lager mat! Er forsvinnende interesse for faget i de yngre kretser. Dette bryr meg. Er selv faglært og holder nå på med pedagogikk for å gå over i læreryrke på nettopp matfag. Flinke gutten. Kan tenke meg kaken smakte godt :).

Nå skal jeg avslutte. Alt er bra med meg. Tusen takk for at du sendte meg gode tanker.

Klem og god helg :)

Maria Isabel sa...

Her var det mye spennende å lese i dag!!!! hvor skal man begynne, hehe :) Jeg er faktisk veldig glad i regn, vel og merke når jeg ikke skal noe ute, men er egentlig veldig glad i å åpne vidnuet og høre på regnet, syns det er veldig beroligende :)

De badeendene dine er jo bare så herlige, de er jo så utrolig søte! Og ejg må si dui har en heelt fantastisk hage, tror jeg hadde gitt venstrearmen min for noe sånt, hehe ( eller kanskje ikke, kjedelig å mangle en arm, hehe :)

Må si det bilde av kakene fikk meg til å sikle, for jeg er helta på bakevarer.. mange får kick av potetgull eller godteri, jeg får kick av bakevarer i alle varianter... Mmmmmmmmm, hihi :)

Det teltet utenfor campingvognen var jo suuuperfint. Vi hadde en liten campingvogn før, som desverre ikke lever lenger, men har fortsatt en tante og onkel som er ivrige campere, og reiser hele Norge og SVerige rundt hvert år :)

Sa jeg ÆÆÆÆÆÆÆÆSSSSSSSSJJJJJJJJJ til at katten din tok med seg en mus inn.... Grøssssss!!!!

Det ene brune stoffet du kjøpte på S&S har faktisk jeg kjøpt også, for se om det blir noe ut av det jeg ahr kjøpt da *kremtkremt*.

Ønsker deg og dine en kjempefin feiring av minstesønnen, og en riktig god helg!!

Klem :O)

Eli's lille rede sa...

Du har god grunn til å være stolt av hagen din, Heidi! Sååå koselig, grønn og frodig! Noen av mine planter har regnet bort og må nok byttes, men nå er det jo salg på Plantasjen, så....;) Kjenner til dette med katt og mus, ja. Den katten jeg hadde før kom ikke bare for å vise frem fangsten, han ville at vi skulle se på at han spiste den også. Om ikke synet var ekkelt nok, var lyden av det enda værre! Du har nok ikke fått lest kommentaren min på det forrige innlegget ditt, så jeg prøver meg igjen.....roper litt høyt så kanskje du hører meg, hehe....HVOR HAR DU FÅTT KJØPT BESTIKKSKUFFEN DIN???????? Har vært på jakt etter såååå lenge, og har ikke funnet noe jeg har likt på nettet. Dyre er de også. Får håpe du hører meg nå;) Jeg kunne jo sendt deg en mail også da. Nå skulle det bli bedre vær, og jeg synes jeg kjenner værforandringen i kroppen i dag. Eller er det kanskje at jeg hang opp de nye stuegardinene i går, jeg kjenner. Off, orker jo nesten ingenting før jeg blir gåen. Men i det minste kan jeg jo ligge på sofaen og beskue mitt nye innkjøp, og da er det nesten verdt det, hihi. Ha en toppers dag! Klem fra Eli:)

Eli's lille rede sa...

Tusen takk for svar. Jeg har vært mye på Price, men nå er det lenge siden. Syntes de hadde mer fint der før, men nå har de tydeligvis tatt seg opp igjen, så da må jeg ta en tur dit:) Deilig med litt sol igjen, da. Håper vi ser'n i morra også, for da hadde jeg tenkt til å få et par solstråler på en skrott som ser ut til å være av engelsk adelig opprinnelse:) Stor klem til deg, Heidi:))