torsdag 30. juni 2011

Himmelsk fredag


Jeg har hatt dette bildet mitt her for en liten stund siden også, tatt på campingen i Vestfold, en av de få dagene med knallblå himmel Men det er et bilde jeg ikke kan se for ofte, så vi tåler det en gang til

Jeg ville ha det med i Petunias utfordring "Himmelsk ", denne fredagen
(Men blogspot er igjen, litt kranglete, så jeg er ikke sikker på om bildet dukker opp på forsiden)..


Om du klikker på linkene (ordene petunia, og Himmelsk), så kommer du inn på siden til Petunia, og kan se mange andre flott  bilder
I mellomtiden får jeg sitte her, og høre regnet tromme, mens jeg drømmer om dager, til å ligge i grasset ved sjøen, og se opp på en slik himmel igjen..

Jeg skulle gjerne hatt en slik dag til å bruke den nye sittegruppen på verandaen vår også

Heidimannen og jeg, har hatt lyst på en hvit tregruppe, Av en eller annen merkelig grunn.. Det er masse fine i plastrotting, men mange av de er så lave, at det er vanskelig for oss gamle og kranke, å komme opp og ned i dem.
Her er en deilig benk, slik a jeg kan ta en hvil  ute,sammen med at den var god å sitte i. Og med et par reserve-klappe-sammen-stoler, så har vi en del sitteplasser, når vi er mange som skal sitte. Deilig å ha nok sitteplasser, når vi ofte er flere som skal sitte.
Jeg skal ha litt andre puter etterhvert. Kanskje lage de selv, Så får jeg noen som passer...
Det som er der nå, er de som var i de stolene som var her før-og som skal få fortsette sin karriere, som spiseplass i det nye og større teltet som skal opp på campingvogna vår, For de er like fine etter 4 år på verandaen.. det samme er glassbordet, som skal til samme sted..
Det eneste som mangler nå, er tre bolter i den ene stolen.. selvfølgelig.. Håper ingen kaster seg ned i den, før jeg har fått hentet dem :)

Blomstene mine hadde også vært glad for litt sol snart. vann har de fått i bøtter og spann.. og de ser ut til å trives der de står, men det begynner år bli stygge blomster noen av de nå3 nye, pelargoniaer, som jeg ikke har hatt tidligere, har dukket opp i Heidihagen også


Nydelige.....
Disse ønker seg også noen herlige sommerdager, med sol og varme Det er jeg sikker på

Og imens jeg venter....
Så har jeg lært meg vaffelsøm....

 En bukse str ca 1,5-2 år, med lange ben, og vaffelsøm nede på bena, og øverst...
 Bukse 2................... str 5-6 år.. med halvlange ben...

og bukser 3............
Det var morsomt, nå må jeg prøve på kjole/skjørt til meg selv tror jeg ....

Ha en flott fredag, og etterhvert helg... og kanskje ferie til dere alle... her er det 3 uker igjen til ferien.. så den har vi tilgode i regnet...

Klempost signature

8 kommentarer:

Berit sa...

WOW! Her var det mye flott!

Mandy Lou sa...

Flott bilde av måsen som svever på den knallblå himmelen. Og så koselig det ser ut på verandaen. Nydelige og spesielle pelargoiner også.

Maria G sa...

Vacker himmelsk bild!
Tänk om man kunde sväva så under en blå himmel :)
Trevlig helg!

Eli's lille rede sa...

Ja, sol står øverst på ønskelista nå. Hadde trengt det både folk og planter. Blomstene mine har vært så seine med å blomstre, de har jo knapt sett sola! De hvite utemøblene var kjempefine. Vi hadde akkurat samme ønske. Har antagelig prøvesittet 100 forskjellige før vi endelig fikk oss de vi har nå. Hvite tremøbler;) Back to basic. Har dere vogna i Vestfold? Bodde i Sandefjord i 16 år, jeg. Kjempefint der om sommeren. Nå ble jeg reint misunnelig her, så mange forskjellige pelargonier du har. Trenger å bytte ut stemorsblomstene mine jeg nå, for de har nok gjort nytta si. Elsker pelargonier, må nok se om jeg finner. Ha en toppers dag! Klem fra Eli:)

Inge sa...

Smukke billeder.
Du må have en dejlig sommermåned. :-)

Anonym sa...

Flotte bilder av en koselig hage og sitteplass. Ønsker deg en god sommer:-)

sigrid sa...

Og den som kunne sveve SÅ fritt!

God helg!

PS: du er kreativ :-)

Melusine sa...

Så mange flotte bilder du viser her!
Nydelig hage med blomster som ser nydelige ut til tross for lite sol :)