mandag 13. juni 2011

En herlig søndag med godjentene


Bare en liten snartur innom, før en sliten mormor finner dyna
 i dag har jeg hatt en herlig søndag sammen med barnebarna...

De bor ett par timers kjøring unna, og da hender det at helse, jobbingen til heidimannen, og andre ting bremser på hvor ofte jeg ser dem.. Nå synes jeg det var helt uendelig lenge siden, og endelig fikk vi tatt en tur i dag...

På morgenen i dag fikk jeg  gjort ferdig en kortermet bluse til hver av jentene., og er skjørt til Andrea, Den minste, slik at hun hadde likt skjørt som storesøster, før vi reiste

Et gammelt putevar, og en avlagt bluse etter meg, ble til to bluser til jentene


Og det var ei som falt for pippi-kjolen. Hun er inne i en pippiperiode akkurat nå. Med pippi på tv og video...
Så denne passet utemerket...

Men det var så mye klær i posene, så her var det vanskelig å velge, og det endte med ett hello Kitty skjørt, under kjolen...
Har ingenting i mot å være mannekeng...

Forklekjolen passet som den skulle på lillesøster Andrea også..


Poserer gjerne på Oldmors fang

Bestefar og Christine, koser seg med gårtur, og småpludring.. Ikke få verdensproblemer som blir løst på en slik tur...
Endelig trampoline og nett oppe...


Her poseres gjerne i både puskattkjoler, og olakjoler...

 bare hun får ha på de nye leggvermerne, sånne som ballettdanserne har, i rosa... så kan alt vises for fotografen
 Bluse og skjørt i mormor design...

Og en herlig liten sjarmerende frøken, som får noen og enhver til å smelte med alle ansiktsutrykkene sine.... Og sitt blide humør...Det har de begge jentene. Og jeg har hatt en uforglemmelig dag
heldigvis.. heidimammaen hadde funnet en sybok, under en opprydding i kjelleren... Så nå kan jeg kaste meg over symaskinen igjen til uka, og starte på igjen, siden jeg ikke har barneklær igjen her hjemme nå. Etter å ha levert alt til barnebarna.Da venter dyna, og kanskje litt blaing på blogger og nett, på sengekanten :-))
Ellers skal jeg lese meg gjennom blogger i morgen..
Ha en god natt, og en fin mandag

5 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Så skjønne barnebarn du har! Moro så se kreasjonene dine "live";) Jeg er nesten ferdig med prosjektet mitt....det hemmelige, hehe. Klart i morgen, tenker jeg. I dag har jeg lagt ut bilder fra det aller helligste, soverommet altså;) Så du likte gåsa vår? Skulle gjerne ha solgt deg, men har bare den ene igjen. Når vi flyttet hit til Hønefoss, solgte vi hele keramikkproduksjonen vår, og det meste av figurer er gitt bort i gaver. Ellers driver Keramikkstua i Larvik fortsatt med hobbykeramikk, tror jeg. I tillegg til Yankee Candles, himmelske duftlys! Det har vært helt nydelig vær i dag, og jeg har stort sett sittet ute i skyggen og heklet og hørt på lydbok. Tror det blir fint i morgen også. Hvis formen holder, tenkte jeg at jeg skulle be med mamma på en tur til Hadeland Glassverk. Kanskje finner jeg noen småting....i hvertfall litt godteri;) Ha en riktig god natt, så blogges vi i morgen! Klem fra Eli:)

Namaste (jeo74) sa...

Hærligenminhet for ein produksjon hos deg altså!
Blir glad av å sjå det, og heldige barnebarna dine blir sjølsagt glade og :o)

Så kjekt å sjå at du har hatt ein så fine dag.
Eg har faktisk endelig hatt 2 ganske gode dager, og i dag ska eg ha sydag med fadderen min. Blir nok kos :o)

mimmi-leone sa...

Så mange godinger..søte bilder.
og så flink du har vært, stilig at du har sydd av klær etter deg også.

Ha en fin dag !
Klem

Sonjazz sa...

Ja det regner jammen denne helga og :) Og det ser ikke ut for at det skal slutte ellr..... Så masse flott du hadde sydd til jentene dine her . .. skjønner at de har vanskelig for å velge. Håper formen din er bedre i morgen hadde vært koslig å møte deg . Jeg har lagt deg til hos meg i min liste og det så ut som jeg ikk det til. Og jeg syns hos deg . :) jeg sliter med å få til den siden hvor man lager innlegg ordentlig, ikke får jeg flyttet bildene dit jeg vil og ikke får jeg skrivi der jeg har lyst, oppdaget at det ene bildet la seg oppå det andre, måtte endre størrelsen før det gikk å ha 3 bilder i samme innleggget... det kan da ikke være sånn dette funker... ? men jeg er ingen kløpper på slike ting og tolmodigheten er ikke stor !! Ha en flott helg, og håper både formen din og været blir bedre :)

Maria Isabel sa...

Så utrolig fine kjolene var!! Nå som man ser dem på modellene, syns jeg de var enda finere!! Barnebarna dine var jo kjempe skjønne!! Er tante til 4 stykker selv, og syns jo selvfølgelig at de er verdens beste ;)

Tusen takk for kjempekoselig melding fra deg inne på bloggen min!! Ble veldig rørt over at du har lagt merke til at jeg ikke har vært noe inne i det siste.
Har hatt veldig lite energi i det siste, også har jeg vært ytterligere 4,5 nye dager på hytta, og har sånn halvveis med vilje ikke vært på nett, litt fordi det ikke var noe ro for å sette seg ned foran pcen (stebror, svigerinne og dere 2 små på 3 og 1 år var med, daer det ikke mye ro å få, hehe), og litt fordi jeg ikke orket.
Men nå fikk jeg sovet litt etter at jeg kom hjem i kveld (eller i går allerede :S), og skal legge meg nå, så er sikker på at jeg tar noen runder her i blogglandia i dag :)

Ellers håper jeg du har det bra??? Og at energien får bygd seg litt opp hos deg :) Ikke det at det har vært så mye sol å få energi fra, hehe :) Men da er det viktig å ha sol i hjertet har jeg lært ;)

Stor klem fra MI <3