mandag 6. juni 2011

Lenge siden sist


Det er visst nesten en hel uke siden jeg var her inne sist. Formen til heidi-mor, har visst vært litt jojo-aktig, og jeg har ikke vært noe særlig på pc-
Og vi har hatt en langhelg på campingvogna.
Jeg har med vilje ikke tatt opp igjen abonnementet, og tatt med det mobile-bredbandet ut på campingen enda. Fordi jeg vet at jeg har en lei tendens til å sette meg ved pc'en , når jeg har den innen rekkevidde.Og pc'en stjeler masse energi, og krefter, som er gode til å bruke til andre ting, så det har vært deilig å bare slappe av, sy litt, gjøre ett forsøk på å fiske. Og bruke de få kreftene jeg har hatt, på å kunne sitte ute, og på å ta en kaffekopp sammen med koselige camping-naboer.
Men her er jeg, brått og plutselig innom igjen.

 Litt småbilder i fra en herlig helg

med besøk av heidi-sønner, og svigerdatter. Med fisking og grilling.
Ny blomster i teltveggen

Og oppheng av nye gardiner i vogna.. Her før og etter

Før... dvs med gamle gardiner
Og etter...med mors nye båtgardiner, og duk

Litt med symaskinen har det blitt også. selv om noe av dette var ferdig klippet før helga

 To-sidig forklekjole. Med ett gammelt putevar på baksiden, og prinsessestoff, med prinsesser og frosker på framsiden


 Skjørt i str 2 år, med en stoffrest jeg hadde  i fra tante Åse, og den er foret med rutete hvitt og rødt stoff
Og to små søsterkjoler i 5 og 2 års størrelser av ett barnedynetrekk, og litt nye stoffer i overdelen, men siden det er litt tynt, så er den foret i overdelen
Strykejern hadde visst vært noe, før en tok bilder, ser det ut til......

I dag her jeg vært og tatt ut litt kontanter, i tilfelle streik, heidimannen er på kurs fram til fredag...
Satt alle blomster ut (også de i fra vinduskarmene), slik at de kan få litt regnvann
 Så nå jeg skal ta med kaffekoppen, pc,en og  kubbe meg på sofaen nå,
Høre på regnet tromme (håpe på at det ikke blir torden), legge inn regninger (i tilfelle streik) og lese gjennom blogger, og skrive kommentarer (håper det fungerer), og lese gjennom noen dager på facebook.


Ha en flott kveld alle sammen

6 kommentarer:

Maria Isabel sa...

Kjempefine bilder!! Ser ut som dere har kost dere. Og du vet at det er nok bra og ikke ha den PCen så tilgjengelig iblant!! Tror alle burde ha noen PC frie dager innimellom :) Kjolene er kjempesøte, det er nok noen som blir kjempeglade for de :)

Ha en fortsatt fin kveld videre :)

Klem :D

Eli's lille rede sa...

Der var du igjen, ja;) Så deilig å lade batteriene ordentlig uten pc og andre forstyrrende momenter. Kjenner til det der! Pc'n er som en magnet;) Så fine gardinene dine ble. Ordentlig sommerlig ble det inne i vogna nå;) Den ene søte kjolen etter den andre også, vet du:) Nå kom regnet hit også, etter mange fine sol-dager. Men, men etter sol kommer regn, og omvendt! Nå skal jeg lage meg en stor kopp med te, og rigge meg til i sofaen. Blir nok der i kveld, tenker jeg.....;) Klem fra Eli!

annicken_j sa...

Hei hei :)
Så mange herlige sommerbilder du har tatt :)
Jeg er enig med deg om den pcen, jeg har holdt meg unna i det siste, og det er utrolig hvor mye en får gjort uten tidstyven! :)
Du syr så mye fint altså, den veska og helt uten oppskrift, jeg er helt utrolig imponert. Jeg ser også at du har sydd forklekjoler, hvor har du funnet oppskrift til det?

Ja det stoffet som jeg kjøpte var utrolig fint, og herlig retro. Jeg synes det er litt lettere som nybegynner å bruke nye stoffer i hvertfall. Og dette ser jo ut som om det er fra 60-70 tallet uansett :D

Ha en flott kveld, og god bedring, jeg håper du får mer energi.
Klemmer fra meg :)

Madame Samm sa...

I am so impressed with your pillowcase tops..very cool. and your before and after curtains. perfect. glad you followed me so I could follow you..lol
cheerio mdm samm

Lindas hobbyhjørne sa...

Hei.
Så koslig blogg du har, her lagt meg til som følger.
Så fin det blir med nye gardiner i vogna, lå å tenkte på det jeg også... når jeg våknet der om søndagen :)
Ha en god natt, klem.

rubyslipperz sa...

what a beautiful weekend in a gorgeous place...thanks for sharing your pictures! It kind of reminds me of weekends we spent when my kids were younger and we lived in Oregon (USA west coast).

What cute leeetle dresses!

hugZ,
annie
rubyslipperz106.blogspot.com