søndag 13. februar 2011

Morsdag og søndag/søndag og morsdag

Hei og hopp.. og god morsdag til alle dere mødre der ute.
Håper dere har hatt en fin dag, og blitt skjemt litt bort i dag.
Vi har aldri feiret morsdag og farsdag så veldig. Jeg synes det er kjempekoselig å bli satt pris på, og skjemt bort, men ikke at det skal koste en hel masse penger. Det finnes så mange måter å vise at vi setter pris på hverandre. Likevel kan jeg jo ikke nekte for at gaven i dag, gjorde godt om hjertet . :-)

Jeg har fått servert frokost, omlett, bacon, tomatbønner, og ferske rundstykker,
jeg har fått gave av heidisønnen, og svigerdatter. Hønen som er på bildet over. Og jeg har vært på kaffe og kaker hos heidimamman...
Alt i alt en rolig og koselig dag. som begynte med å sove leeeeenge.
Etter en del netter med lite soving, var det deilig å få en god natts søvn.
Og nesten ferdig frokost når jeg endelig kom meg opp.
Sent i går kveld, laget jeg ferdig ostekake, som vi skulle ha med til heidimammaen i dag, så alt var klart for en slakk deg

Heidimannen, bestilte (eller kanskje han ikke helt visste det selv, at han gjorde det??) kaffekvern i fra Flust, for Trumf-poengene.
Så nå har kaffe her i huset, gått over til ren vitenskap... det testes og prøves, og smakes. Morsomt
Det hadde sikkert vært med moderne, og lettere å kjøpe seg en kaffemaskin, men her går det heller i kaffetrakter, og en gang i blandt, i kaffekjele enda. Og det kommer det nok til å gjøre en stund til. med kvernen, kan jeg lage til  kokekaffe, traktekaffe eller presskannekaffe, alt etter hvor fin jeg lager kaffen.

Etter frokost ble det servert Indisk Malabarkaffe. Nydelig ... :-)

På ettermiddagen kom Heidisønnen, og svigerdatter, Og de hadde med morsdagsgave. Og den skal jeg si falt i smak :-)) Det kunne ikke ha passet bedre, så den har allerede fått en fin plassering,og står å passer på hva vi ser på tvRema 1000, og for en stund siden Spar, har hatt noen flott bokser til salgs, Sist fikk jeg bare tak i en, nå fikk jeg flere, og fikk kjøpt med til heidisvigerdatteren, og samtidig til morsdagsgave til heidimammaen..
Disse to tingene ble til morsdagsgave til heidimammaen, Eller mamman til Heidi, blir vel mer riktig. Jeg er visst ikke eldre, enn at jeg lager hjemmelagede gaver enda..
Nå skal jeg kveile bena mine i sofaen, og ta en pause, med franskbrent kaffe...... i dagens kaffekopp:

2 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Jepp, kaffe er et must! Siden mannen ikke drikker kaffe, lager jeg meg som regel bare presskannekaffe. Synes det er best, men om det dukker opp gjester går det i traktekaffe. Se der ja, høna står bare og venter på påske, og det er den ikke alene om....*lengter*! Vi har heller aldri feiret noe særlig morsdag eller farsdag, men jeg fikk da en liten pakke. Mannen hadde kjøpt kaffelatte-krus og tilhørende skje fra Green Gate. Skal ta bilde i morgen. Det har vært en kald men deilig dag. Har hentet mannen på jobb, så jeg fikk da en tur på 10 mil i finværet;) Nå er det vel snart på tide å finne puta. Ha en riktig god natt. Håper Jon Blund er snill med deg og kommer med litt sove-støv;)

Namaste (jeo74) sa...

Heeeeeei!
eg vett ikkje om eg fekk takka for den flotte linken du sendte meg :o)
Eg blei så oppslukt av å rusle rundt inni den verdenen ser du ;o)

Tusner på takk, søte du!!!!
Så hærlige dei boksene og da! Har eg ikkje sett på mine kanter, men nå ska eg definitivt leita :o)
Ha ei aldeles strålande nye veka snuppa :o)

KLEM