fredag 4. februar 2011

FredagsroI dag har vi hatt en laaaaaaang, slakk fredag.
Når heidimannen jobber ettermiddagsuke, så er det fri på fredagene, om det ikke er overtid.
Og siden dette er første uka med 100 % jobb, etter ryggavstivningen i september, så var det ikke overtidsjobbing, og vi hadde bare en kosedag hjemme

Til og med lille Idèfix, synes det var helt greit, på en god varm solskinns februardag


Eneste hunden jeg vet som kan sitte henslengt i sofaen. Kose seg kan han i allefall :-)

Deilig med slike dager,
Vi måtte en liten tur i butikken, og da var vi plutselig ferdig med det for helgen, og flere dager ut i neste uke. deilig, da kan vi bare fortsette å slappe av, og heller finne på noe mer artig enn å fly i butikker,
jeg har blandt annet en symaskin, som lengter etter å bli brukt, noe strikketøy som verker etter å bli ferdig, og en sofa som stadig er like selskapssyk.
Jeg skal avlegge heidimamman et besøk i helgen, og lage lapskaus, sammen med heidimannen.
tror dette kan bli ei trivelig helg :-) Og fint vær er det meldt
Da kan det hende en må prøve sola på verandaen.
Det er nesten slik at en har lyst til å begynne å røyke litt igjen, for å kose seg der ute.
Men får være grei. nesten 5 mnd uten nå :-))


Jeg hadde visst ikke så mye bilder av verandaen vår. merkelig, for i sommer halvåret er det vel det mest brukte rommet, den tiden vi er våkne :-)
men 3x 9 meter plen, og en liten veranda, så synes jeg at jeg har alt jeg trenger, og alt jeg rår over
Price lagerbutikk, var vi og handlet på i dag.
Og jeg klarte med stor anstrengelse, og stor selvbeherskelse, å begrense kjøpene mine der i dag. men ellers er det mye interiør saker som er til en brøkdel av andre butikker.

Klarte jo ikke å gå i fra stettfatet med roser til 59,90, tror jeg det var og ro store kjøkkenhåndklær, som enten skal lages og brukes til duker, eller så havner de under nåla i symaskinen,, men det er ikke før i neste episode....

Nå har jeg visst vært litt ivrig med bildebeholdningen min her inne, og måtte kjøpe meg litt ekstra plass, av den enorme sum av 28 kr. Men jeg må vente litt til det er på plass..
Så da tar jeg kvelden og koser meg til i morgen
ha en god natt :-)

2 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Ja, er det ikke nydelig vær om dagen. Har hatt med meg kaffekoppen ut et par dager nå, og fått rene påskestemningen. Koser meg med røyken jeg, da.... Egentlig sluttet jeg for 2 år siden, og holdt opp i halvannet år, men så begynte jeg for et halvt år siden igjen. Har lovet både lunger og lommebok at det ikke skal bli så mye som før, så jeg røyker ikke mye, men koser meg litt innimellom;) Jeg la på meg over 10 kg etter at jeg sluttet, selv om jeg prøvde å passe vekta. Hadde et par kg for mye fra før....nå er de 10 borte igjen:) Noen laster skal man jo ha, hehe. Jeg visste ikke at det var begrenset plass til bilder på bloggen, hm.. Jaja, må man så må man:) Ha en fortsatt fin helg:)

Namaste (jeo74) sa...

Ahhh, det ser ut te å ha vore ein perfekt fredag!
Håpe resten av helga blei like fin.
E spent på om det blei dating med symaskinen eg ;o)

Det blei ikkje det med meg, kom ikkje så langt liksom. Fekk gjort masse aent da så eg klage ikkje. Ska bli kvalitetstid med symaskinen itte kvart ;o)

Ha ei GLAD veka!