mandag 21. februar 2011

En blomstrende mandag

I dag har jeg gått helt bananas med blomster :-))
Jeg hadde time til ultalyd av lymfene mine på sykehuset kl 9 på morgenen, og Heidimammaen kjørte.På turen hjem var vi innom på ICA stormarked. Og kl halv ti en mandag morgen kan man ikke si at det tar helt av i butikken.
Kjøttdisker, fiskedisker osv var ikke fylt opp enda, og det s¨ut som det hadde vært mange å handlet på lørdag, for det var generelt lite i hyllene... men blomster.... det var det nok av
.

Vo måtte spørre en ekstra gang om de prislappene som sto der stemte og det gjorde de..
20 roser ...10 kr
15 tullipaner...10 kr
primula....... 5 kr
og sånne, som jeg plutselig ikke husker...5 kr /ser ut som prestekrager, fåes i mange farger, og jeg tar livet av de nesten før jeg får de inn døra...Blomstene var kjøpt inn i for stor  mengder i forrige uke, og skulle bare selges unna, så det er ikke sikker de holder så lenge. Men jeg nyter det så lenge som mulig :-)) Disse tre bildene var i fra mor koste seg alene med fyr i peisen og en kopp kakao, før sykehuset på morgenen


De neste er i fra mors furte- og hobbyrom. som vi satt opp mer hyller på i går kveld.I tillegg til furte-og hubbyrom er det barnebarnets rom når hun er på besøk

Nå skal jeg se over ett par kjoler jeg skulle prøve meg på til småjentene, og som dere skal få se resultatet av, om jeg får det til
Ha en fin kveld

8 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Takk for koselig kommentar inne hos meg:) Ingen tvil om at du lengter etter sommer'n, hihi. Guri, så billige blomster. Hadde hamstret jeg også da, ja! Åjoda, du får til de kjolene, det er jeg helt sikker på. Du er jo så flink til å sy. Der går du meg en høy gang, altså! Håper det gikk bra på sykehuset i dag! Klem fra Eli.

Heidi's hjørne sa...

Heisann
ja, det gikk fint på sykehuset. Heldigvis. Det er noe som henger igjen etter at jeg var veldig syk i høst, med lungebetenelse, betennelse i lymfesystemet osv.. men da ser det ut som jeg er ferdig med det... Og ja jeg gleder meg til sommeren, og i gledesrus over at det var bra på kontrolle,, så gikk jeg litt vill med blomster, men det er jo så koselig, og blomster til under 100 lappen.
Har bare fått klippet mønsteret til kjolene, men se om jeg orker litt i morgen igjen
Har du fått handlet mer på gavekortet ditt??
Ha en god natt og sove godt,,
Ha en god natt

Therese sa...

Velkommen skal du være til min lille blogg - takk for kjempekoselig kommentar - håper du tar turen igjen!

Blomstene så kjempefine ut, og tulipanene så virkelig supre ut, ikke gamle i det hele tatt.

De blomstene du ikke huska navnet på heter kanskje krysantemum?

Jeg legger meg til som følger hos deg også - her var det hjemmekoselig!

Klem fra Therese

Nunnas verden sa...

Hei og tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min. Jeg fant ingen gjestebok el.l så jeg får fortsette her. Så herlig med med masse flotte blomster (og billige! ) spesielt nå på vintertid da. Vi trenger alt vi kan få av farver nå. jeg har kikket meg litt rundt her inne hos deg og jammen har du vært flittig du også. Masse flott du har laga.
Nå som jeg har funnet deg har jeg lagt meg til som følger hos deg og fått bloggen din synlig på min blogg. Koselig at vi bytter slik og blir "kjent" med bloggfolket . :) Ha en flott dag.. vi syns nok igjen :)))

Tino sa...

Så billige blomster, da hadde jeg gått bananas også!
Så koselig hobbyrom, det drømmer jeg om også, foreløpig har jeg en krok på kjøkkenet hvor jeg har "hobbyhjørnet" min.Ønsker deg en fin dag!
Klem T

Sylke sa...

Takk for hyggelig kommentar hos meg :) Så mange fine blomster du har pyntet med, det blir riktig vårlig hos deg!

Ha en fortsatt god uke. Klem

Timotei sa...

Ja, det var billige blomster! Skjønner godt du måtte ha med noen hjem :)

Gunnhild sa...

å herlige blomster!
både tulipaner, roser, chrysanthemum, perleblomst og primula! kan jo ikke bli annet enn glad av så mye fint rundt seg ;)

likte godt hobbyrommet ditt og jeg, gleder meg til jeg slev får eget rom til mitt kreative "rot" :)