torsdag 12. april 2012

Stillhet er undervurdert

..... Iallefall når man har besøk av den herlige tornadogjengen...


Men nå er englene  iallfall i seng.



Eller....??!!



Kanskje ikke.......


Det hjalp nok bedre når man fikk de i hver sin seng



 Men først må den store prinsessen få mormor til å ta bilder av de nye klærne...
Hun minste rakk ikke å være "sesse", før hun sovnet.....





Så nå er det natta, og stille for en mormor som trenger lading ..... (i morgen  forsvinner tornadoen og mammaen videre til neste besteforeldre)

Og sender en liten rose i (klatrerosen min i fjor sommer) til de som trenger det, og til den herlige tornadogjengens mamma, og en god venninne av henne, som har noen fortjente timer sammen i kveld..etter at jentene var lagt...'

Ha en fin kveld alle sammen.. her skal stillheten råde, noen timer..

post signature

5 kommentarer:

Elin sa...

Stillheten etter tornadoer som det der er herlig. :-) Selv bråket fra sånne tornadoer er det. Men stillheten om kvelden.. aahh

Ha en fin kveld.

Elis lille rede sa...

Hadde vi bare hatt energien til sånne små, du;) Jeg elsker stillhet, men gjerne med natur-lyder. I dag kom det ikke mindre enn 3 store "ploger" med gjess, jeg hørte utrolig mange forskjellige fuglelyder, så jeg har sittet litt ute og hørt på litt av et orkester. Håper du finner formen snart, og at været blir bra så du får ladet batteriene på camping! Det er stille fra meg for tiden. For det første har jeg ikke hatt den store inpirasjonen i det siste, og synes ikke jeg har noe spesielt å ta bilder av ennå. Mannen har vært hjemme lenge på påskeferie, så da har vi vært avgårde, og hatt besøk. I dag ble jeg alene igjen for noen dager, så kanskje må jeg finne på noe kreativt;) Ha en riktig god natt, og en fin morgendag.

Klem fra Eli:)

Tins roser sa...

Utrolig koselig med barnebarn som kommer på besøk. Men jeg er enig i det du skriver, stillhet er virkelig undervurdert i vår tid. Når man tenker på alt som skjer og hvor fort det skjer nå for tiden...er det rart mennesker blir stressa, syke og slitne? Ikke bra, verken fysisk eller psykisk. Ta tid til stillhet er mitt råd.

Unknown sa...

Det e så kjekt å værr sosial og værr med folk en bryr seg om ja sjøl om det tar på. Eg har hatt ein del "innhentingsdager" i det siste men det e sååååå verdt det :o)

Ha ei strålande helg vennen!
KLEM

Jorun sa...

Koselige bilder av søte jenter!