søndag 22. april 2012

april......

Jeg velger meg april
 I den det gamle faller,
 i den det ny får feste;
 det volder litt rabalder,-
dog fred er ei det beste,
 men at man noe vil.

 Jeg velger meg april,
 fordi den stormer, feier,
 fordi den smiler, smelter,
 fordi den evner eier,
 fordi den krefter velter,-
i den blir somren til!
B s Bjørnson.

 April er nesten utrolig med sine ulike vær.. Alt i fra sommer, til full vinter...

I kveld er det deilig vårluft ute. En av de første kveldene, med ordentlig lukt av fuktig vårkveld. Deilig
Vår og høst er mine årstider...
Morgenene denne uka, i både sol og snøvær, har jeg ruslet tidlig ut på verandaen, med teppe og kaffekopp. Og startet dagen med den herlige lyden av småfuglene i grålysningen. Bedre start kan man vel ikke få..

Det har ikke skjedd så mye å skrive om her inne, og formen har ikke latt meg holde på med så mye som jeg kan blogge om, så det har vært stille dager i fra denne kantenJeg har strikket litt på noen cupcake/muffins-luer, og sydd litt på et par snurreskjørt med Hellokitty, som har vært til gaver.. Og heklet på noen fler convers sko til baby. ikke så mye av det er helt ferdig enda..
 Ellers har det ikke skjedd mye på håndarbeidsfronten, men har mange planer........

Jeg har sendt av gårde en muffinslue som skal vær en gave til ei som snart har bursdag.
Jeg lager og samler sammen litt ulike klær til en liten herlig jente som skal få tilsent en pakke... men det skal jeg ikke vise før de er sendt.

Uken har vært veldig rolig.
Det skjer litt mye som tar kreftene mine, som jeg ikke er helt herre over om dagen, så jeg må prioritere litt.
Men endelig på fredag kveld var vi på besøk hos et vennepar, som vi skulle vært hos en stund. Jeg skulle gjerne hatt med fotoapparat, og fått lov til å vise dere bilder av det nydelige hjemmet, til to herlige mennesker.

Jeg får ikke det utrolig vakre hjemmet deres ut av tankene. Et hjem innredet av mennesker som har satt sitt personlige preg, og som trives i et nydelig hjem. Slikt synes og føles

Samtidig fikk jeg overlevert et par bunker med klær til barnebarna deres..

Og ikke nok med det, i kveld har vi vært i bursdag, til en som fylte 16 år, og er snart voksen.
Nå er  heidimor sliten. Og kommet i pysjbuksa, og skal nok bo i den ett par dager. Det er lenge siden jeg har vært på vift, to kvelder på rad

Jeg kommer plutselig tilbake med litt mer "spennende" innlegg, når jeg kommer litt i gang igjen. Jeg tenkte bare jeg skulle gi et lite livtegn i fra meg.

Nå gleder vi oss bare til mer vår, sommer hagestell og ikke minst campingsesong, som starter om halvannen uke.....Her er et par bilder i fra i fjor, og hva vi har av vente for månedene framfor oss.. jeg gleder meg iallefallHa en flott søndag alle sammen

Og til dere med blogger, jeg har vært inne og lest,  men ikke fått skrevet kommentarer, men det kommer, det kommer
Klem i fra

post signature

3 kommentarer:

Maria Isabel sa...

Utrolig flotte bilder!! Og til at formen din ikke er så bra så høres det ut som om du får gjort en del alikevel, både på den sosiale fronten og på håndarbeidsfronten :) Masse flotte håndarbeider som vanlig, de som får det i gave blir nok kjempe glade :)

Har ikke fått sove i natt, så sitter med vinduet oppe akuratt nå og hører på fuglekvitter :) Koselig :)

Ha en strålende søndag :)

I en Sving sa...

Ja. Klar for sommeren vi også. Første året med bobil for oss så den kan liksom ikke komme fort nok.

Nydelige blomster :)

Eli's lille rede sa...

Det er ikke jeg som har betilt dette våte, kalde været, altså! Hadde gledet meg til å tilbringe litt tid i solveggen denne helgen. Istedet har jeg vært dårligere enn på lenge! Dette været er vel det aller værste for kropper som lever sitt eget liv...... Meeen, det går rette veien, da! Jeg har gjort veldig lite i det siste, men har strikket meg et "fille-skjerf"....hehe. Blir bilde, bare det jeg får festet alle de hundre og fjaksen trådene. Ha en fin søndag, Heidi!

Klem fra Eli:)