onsdag 6. juli 2011

Tusen takk

Rosen er egentlig nydelig nok i seg selv, men det er moro å leke medfotoprogrammer
Jeg må jo få takke hver og en av dere, som har vært innom og kikket, og ikke minst til dere som følger bloggen. Velkommen til nye følgere også. Jeg er utrolig glad for at dere henger dere på her.. Dere betyr masse for meg :-)
SE!!! jeg husekr printscreen enda... hihi

Og nå har jeg passert 10 000 sidevisninger.
Jeg har nok en del sidevisninger i forhold til følgere, enda, men det kommer  nok av at jeg legger ut link på facebook, når jeg lager nytt innlegg, og det er nok en del av dere som er innom her, som kommer den veien inn.
Koselig... eller kjempekoslig, synes jeg det er


Jeg hadde store planer for en liten stund siden, å ha en gi-bort på 10 000 sidevisninger. men den kom litt fort på meg,
En av dagene nå, skal jeg lage en, så følg med :-))

Livet går liksom i litt sakte tempo her om dagen. Er det noen som vil ha et havarert, og kranglete legeme, så bare gi beskjed.. Den skal ikke gå på gi-borten, men kanskje på finn.no????

Tross legeme-havari, eller på grunn av, kanskje. Så får jeg sydd litt innimellom. Smerter gjør at en må bevege seg litt, så jeg strikker litt på ei jakke til minste barnebarnet
og tusler litt med symaskinen

Jeg har noen herlige campingnaboer som kom med stoffer til meg, og en dametopp, som aldri var brukt, med lappen på, som hun lurte på om jeg ville bruke til å sy??
Og gjett om jeg vil. Hun skulle komme med mer senere :-)))))

Det lysblå, er et nydelig stoff, med engelsk broderi som er ubrukt, det med mørkeblå blomster er gardiner





Her er det litt av hvert, puter, og en kjole med vaffelsøm, som har vært en dametopp, og en forklekjole av stoffrester...
Lagret med ferdig sydd begynner å ta seg opp igjen, sammen med noen klær som var på tilbud på Kapahl
Dette er egentlig bare en liten del. Her er det til barnebarn, niese og grandniese, om hverandre. men det er utrolig moro å gi bort litt. Laget med kjærlighet, til enhver især
Skal få kikke på det senere. Men det ser ut til at jeg har hengt meg litt opp i vaffelsøm om dagen.
Så må jeg ta med et par bilder, etter å ha lest Tolgens blogg, med karakteristikk av en håndarbeidsblogger (har dere ikke vært inne og kikket på bloggen hennes... løp inn :-))



Litt om det å være håndarbeidsblogger... med katt, og gjerne en hund.. som også elsker håndarbeid...
ddet er ikke alltid like lett å få tatt et bilde, når en har to herlig gutter som i blandt er utrolig glad i en

Dette ble visst et ordentlig rote innlegg, men var det beste jeg fikk klekket ut i hodet, som har tatt sommerferie, kjennes det ut til
Kommer sterkere tilbake
ha en flott kveld, og en fin torsdag
Klem
post signature

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Et riktig koselig innlegg var det. Det er kjekt å lese det du skriver. Og jeg er imponert over kapasiteten din. Så mye fint du har sydd. Koselig at noen kommer med stoff til deg når du er så flink til å sy. Trist at du sliter med helsa , men samtidig er det inspirerende å lese hvor positiv du er.
Gratulerer med mange visninger...det sier sitt.
Klem fra Ingunn:)

Elis lille rede sa...

Du tryller frem de lekreste mini-kreasjoner. Bare sååå flink, vettu:) Jeg har ingen små å hverken sy eller kjøpe noe til. Ser ut til at det kan ta tid, ennå eldstemann nærmer seg 30...!
Takk for koselig kommentar fra deg. Joda, jeg er fornøyd med uteplassen, men det blir enda bedre når terrassegulvet blir større og vi får rekkverk rundt, for da kan jeg ha blomsterkasser, hihi. Jeg har ikke så mange eksotiske blomster. Det går i Villa de Paris, prinsessepelargonia, dronning Ingrid Pelargonia, roser, rosa enkle og fylte margeritter, spansk margeritt og stemor som er på hell nå. Har noen georginer for forsiden av huset, men de trenger en liten opprensing før jeg kan ta bilde;) Har sendt deg venneforespørsel på tryneboka:) Det ser ut til at denne dagen kan bli fin.....hm så med tusen myggstikk fra før, krummer jeg ryggen og tar med meg kaffekoppen ut. Ha en toppers dag, Heidi! Klem fra Eli:)

Silje sa...

Flott innlegg! Tusen hjertelig takk for fine ord. Vi blir ordentlig glad av fine kommentarer.

Hilsen Silje og Vibecke