mandag 11. juli 2011

Nytt telt


Her har vi fått satt opp det nye telttet, på campingvogna- Deilig med mye bedre plass, og ikke minst, kan jeg ha symaskinen på det høye spisebordet :-))

Det eneste vi ønsker oss nå ,er en deilig kurvstol, til avslapping, og håndarbeid. Men det skal få vente til vi finner den vi vil ha.

Her er det ingen ting som haster, nå venter vi på ferien, og her bruker vi tiden, koser oss, og får tingene slik vi vil ha, litt etter hvert... også koser vi oss litt.. igjen.... og innimellom der, så fisker vi... og koser oss..så spiser vi god mat, ...og så koser vi oss.. nevnte jeg det :-))

Og mor fotografere... mest måker, siden jeg ligger der på ryggen og koper...
Nei.. heisann.. her var det andre som blandet seg inn... en stålkråke?? ..eller kanskje naboen har "arbeidsbilen" hjem

Noen ganger ha jeg nesa nedover.. og finner noen nesten usynelige fugler i sanden.. Kan du se måkeungen??


et tau i vannet
Eller heidimannen, halvveis under gampinggulvet....


Da steker vi oss ett par vafler... og koser oss.. også er verden på rett kjøl igjen..

Og vi kan nyte plassen i det nye teltet, som har hvite blafrende gardiner, blomsterpotter, både utenfor og innenfor,
En kjøkkenkrok

Og blomster i veggen

Og en baldakin
Nå skal jeg ned i ladestilling, før jeg skal se om jeg kan få til ett lite samarbeid med symaskinen i morgen,før jeg skal ha jentene (barnebarna) til helgaHa en flott kveld, så er jeg plutselig tilbake, med noe som kanskje er mer spennende enn ett nytt telt


Men flott ble det

post signature

5 kommentarer:

Lindas hobbyhjørne sa...

Hei.
Så heldig du er som har hvite gardiner :)
Vi har likt telt, men med blå tonet gardiner. Flotte bilder... gubben og jeg lurte på hvor dere hadde vognen, syntes det ser så fint ut der :)
Ha en god natt, klem.

Heidi's hjørne sa...

Heisann,, Og tusen takk :-) Jeg er veldig fornøyd med hvite gardiner :-) I det gamle hadde jeg grønne, gule, røde og orange, og hadde egentlig bestemt meg for å sy nye, men så kjøpte vi telt i stedet, og det trengtes nok også :-)) Vi ligger på Smørstein, mellom Sande og Holmestrand i Vestfold. En liten koselig plass, med noen og 20 vogner bare. Koser oss veldig der ute
Ha en god natt du også

Eli's lille rede sa...

Så flott det teltet var, da! Likte farvene, og ikke minst plassen! Ja, det er lett å la seg avspore, men slår du meg da? Jeg holdt på å strikke en topp, men klipte av garnet for å hekle muffinsen, hehe. Muffinsen heklet jeg på en times tid. Ble ferdig med toppen også etterpå, men har igjen å sy den sammen. Vi var på Bærums værk og Ikea i dag, og siden du nevner kurvstol, hadde de DEN fine kurvstolen på Ikea til bare litt over 700. Jeg tror den var i plast, men den var litt sånn gråaktig, så den så helt ekte ut. Hadde kjøpt den tvert, men har ikke plass:( Kvelden har gått med til kortspill og spising av grillkylling. I morgen skal jeg på Panduro, for nå har jeg et par nye prosjekter igang igjen...hihi. Hadde blitt gal om jeg ikke hadde hatt noe å drive med! Det vet du sikkert alt om;) Klem fra Eli.

Trollmora sa...

Så flott med stort fortelt da! Nå får jeg bare mer og mer lyst på campingvogn :)

Anonym sa...

Deilig med fortelt - blir litt større plass. Ser ut som om dere har en topp tur!
Klem