søndag 23. september 2012

Litt nytt i fra symaskinen

Her kommer et lite blogg, (og skryte) innlegg igjen.
Det skjer ikke så mye , og formen gjør at jeg er litt tom for ord om dagen. Så det blir ikke så spennende, mest vise fram  at jeg har fått begynt med litt håndarbeide, i "slow motion" om dagen

Jeg har kommet igang litt med symaskinen.
Ting ta tid, men jeg har det ikke så travelt. Det er godt bare å ha litt å pusle med, og godt å føle at man får gjort litt fornuftig.

Det er ett par av prosjektene jeg har ligget her og planlagt en stund, som jeg har fått prøvd ut, Jeg har mange flere, men ett sted må man bare begynne.


Denne kjolen har jeg tenkt på lenge.:-) Den er sydd i ca 9 mnd nå, i prøveutgaven.
stoffet er Barbapappa i fra Jysk, og LilleMartine i fra Stoff og Stil.
Jeg har fått et nydelig barnestoff i fra en venninne, som er kjøpt til meg i Dubai som jeg har planer om å sy julekjoler av. Men jeg ville prøve den i et rimeligere, og et stoff som det ikke gjorde noe om jeg feilet med først

Jeg ble fornøyd, men kan nok hende jeg gjør et par småtriks neste gang, men ingen store forandringerHer er Anna -prøvedukke med kjolen på.

Samtidig med at jeg klippet denne kjolen, klipte jeg til stoffer til et sett i fra Ottobre nr 4/2012

Detter ble sydd med stoffer i fra Stoff og Stil og er også i str ca 9 mnd


en genser, tights og en tunika/kjole, i deilige myke stoffer.
En hel enkel rett genser med knapping i nakken

En tights med rynking ved knærne, men det var ikke så godt å få med på bildetDet grå stoffet jeg har brukt å sy tightsen og trøyen med, var jeg spesielt glad i . Jeg har vurdert å kjøpe mer av det, og sy trøyer/undertøy til meg selv.

Eller går dagene stille avgårde her. Det meste av krefter har gått til syingen. Noen ganger må man bare velge og prioritere, og da har det meste annet vært prioritert bort..
Unntatt en dag, hvor jeg var ute en tur, og kjørte i rullestolbilen min i solskinnet.

Jeg må passe på mens det er varmt nok, det blir fort nok vinter, og innetid.
Jeg fikk vært en liten tur innom brukten.. Ikke så store fangsten , men noen småting ble det.
Men jeg må ta bilder først

I dag er det ennrolig søndag. Jeg tror jeg brukte opp resten av kreftene på å få ferdig de siste detaljene på settet i går, så nå skal jeg hvile i dag.
Selv om jeg ble virkelig inspirert til å fortsette på "to do" lista som jeg har.

Jeg skal heller bla igjennom blogger, og fortsette å bli inspirert, og snart sette på til saltkjøtt og komler til middagen i dag...

Ha en flott søndag
Klem fra


post signature

1 kommentar:

Elis lille rede sa...

Du har jo vært skikkelig produktiv, jo;) Så fine barneklær du lager, Heidi! Det ble en liten gå-tur i dag, så ble det en kjøretur til Hadeland Glassverk. Der krydde det av unger, for det var barnas helg. Det visste ikke vi, men vi fikk oss noe godis i vaffelhuset, da. Mannen kjøpte pannekaker med bacon, og jeg gomlet i meg belgisk vaffel med softis og jordbærsaus...mmmm. Jammen godt jeg fikk gått litt først, ellers hadde jeg hatt dårlig samvittighet. Nå har vi akkurat ryddet bort sommeren ute. Seinere blir det biff, fløtegratinerte og bakte, fylte tomater. Det er bare såååå godt! Huler ut tomater og fyller de med Gourmet urteost. Osten smelter ikke, den blir bare veldig kremaktig. Blir sofaen resten av kvelden med litt tv-titting, tenker jeg. Ha en fortsatt fin søndag!

Klem fra Eli:)