søndag 16. september 2012

Høst


Da er høsten offisielt i gang i Heidiheimen...Lørdag hadde vi vår første fårikålmiddag. Og den var himmelsk. Heidimammaen var også her og fikk ta del i åpningen av høstmenyen. Hun er så snill å låne oss bilen, siden vår egen fant det for godt å stoppe på torsdag.

Og siden det er nedpakking av campingen denne helgen, er det litt vrient uten bil. I morgen kommer  bilen vår hjem. så håper vi at det går an å få den i orden igjen. Den har vært så god hittil, og håper vi kan ha glede av den lenge enda.. Trist å pakke sammen, og avslutte sesongen, Nå får en bare glede seg til den 1 mai, 2013, da er vi gang igjen, Og det gleder jeg meg virkelig. Selv om jeg har kost meg på camping i flere år med den gamle vogna, så ble det et nytt kapittel med den nye

Jeg kjenner jo at skrotten min ikke liker seg ute ved vannet, nå når høsten kommer, så en får nok bare finne annet å ta seg til i noen måneder.
Og det skal vel ikke bli så vanskelig. Jeg var en liten tur innom stoff og stil på tur ut på fredag, og har planene klare, Når bare kroppen samarbeider med meg igjen.

 Det var nydelig vær, når vi var på campingen i dag, og det gjør det ikke mye lettere å avslutte sesongen. Det er lettere å sette alt opp, enn å pakke sammen.
Nå hadde vi tømt alt av vann, i tanker, og rør på fredagen.. Slik at det ikke er noe som kan fryse i stykker.
Så da var det bare pakking av teltet igjen i dag.
 Heidimannen jobber, og svetter, mens jeg fotograferer, og pusler rundt i langsomt tempo.

 Idefix vil ikke avslutte heller, og furter, og nekter å komme ut av bilen.

Helt til jeg finner fram fiske stanga, og rusler ned på brygga. Da er han med.
Det var ikke mange kastene jeg klarte, men jeg hadde med en sjøørret helt inn til bryggekanten, til den spratt tilværs, og slo seg av kroken.
Det var veldig høyvann, og jeg ble nok stående og tvile på hvor jeg skulle ta den opp, som gav den anledning til å hoppe. For plutselig gikk vannet over bryggen, og jeg hadde vann på alle sider av meg.
Jeg slapp å rense fisk iallfall.....

Men en herlig dag ble det, fram til skyene og vinden kom, da vi var nesten ferdige...Så var det helt greit å reise hjem, passe frossen, til en varm leilighet., og restene av fårikål i fra i går,
 
Nå står det bare å få pakket vekk alt det vi har hatt med hjem, av verdisaker, og ting som ikke tåler frosten i vinter. Men det haster ikke
 
Nå blar jeg i oppskrifter og mønstre, og planlegger julegaver, og høstens prosjekter,
Det er deilig det også. Alle ting til sin tid. Og nå var tiden over for camping for i år.
Og tiden inne for litt mer inneaktivitet, og det er helt greit.
 
Jeg elsker høsten, og synes det er den vakreste årstiden vi har.
 
Ha en fin kveld, og en flott ny uke.
Klem i fra
Heidi
 

 
 post signature

1 kommentar:

I en Sving sa...

Så herlige høstbilder du har tatt.
Det er jo alltid litt pussig å rydde vekk sommeren, hvertfall når den er så kort som den har vært i år.
Blir spennende ås e hva du har fått med deg i posene hjem fra Stoff og Stil.

Jeg har et blogglotteri på gang. Kanskje du kan hente litt inspirasjon til timer foran symaskinen i premien der?