lørdag 5. mai 2012

Vinter og vår


selv om dagen begynte med noen snøfnugg, og masse regn, tidlig på morgenen . Kom etterhvert sola fram. Men varmen glimrer med sitt fravær.. eller er det kanskje bare jeg som er frossenpinne i dag.

Skrevet av Susan Abulhawa
Ungdommene mine har reist i konfirmasjon i dag, og han far er på jobb, Så huset har vært stille.
Optimistene i meg, satte på noen vaskemaskiner med sommertøy i snøværet på morgenen . Nå VIL vi ha noen fine dager, Jeg skulle så gjerne fått gjort i stand til campingen, selv om formen min gruer litt for jobben.
Men desto bedre når det er ferdig

En stille og rolig alene-lørdag, har blitt brukt til minst mulig... Jeg har fått lest ferdig en bok som jeg begynte på for flere månder siden, Litt inne under teppet, og litt ute i solen.
Morgen i Jenin

En nydelig, og tankevekkende bok, jeg anbefaler å lese

Jeg er litt "alt etende" når det gjelder bøker, untatt legeromanstil, og ikke alt av krim-
Jeg er i gang med minst runde 2 på Pelle Sandstrak , s  Mr Tourette og jag, Fordi jeg har litt problemer med hukommelsen, så er det ikke noe problem å lese samme bok, flere ganger...Pga synet og kognitive problemer går det gjerne litt tid på en bok

Kjekt når en bare kan lese seg nedover bokhylle, flere ganger 

 Færøvik, Drømmen om Asia venter også på å bli lest.. Thorbjørn Færøvik, er min måte å reise på, Når jeg har en kropp som ikke kan komme seg på turer, så er hans bøker, en herlig måte å kome seg rundt på.
Virkelig å anbefale. Et herlig språk, og forteller evne. man er med han i lukt, og farger, mens man leser

 Disse bøkene, er de jeg har av han, og kan lese de om igjen og om igjen.. Og er stadig på reise igjennom østen, og Asia

Tilbake til virkeligheten, så skjer det ikke så mye om dagen. Jeg har begynt på et skjørt til eldste barnebarnet.. nesten ferdig. med Minni Mus-applikasjon.

 Til tross for varierende temperaturer, og årstider, så blomstrer det i hagen...... Kanskje ikke så vakkert på bildet, men kjempekos å pusle med, og se det spirer og gror-En nydelig potterose på verandabordet. jeg plantet den o i stor potte, og det trivdes den med, ser det ut til. den skal ut i bedet etterhvert, en foreløpig dekorere bordetTulipanene og løytnathjertene, blomstrer... og inne spirer og vokser, det som jeg ikke har tatt livet av... Og sist, men absolutt ikke minst. Jeg  har endelig fått meg Alohe vera-plante. Det har jeg ikke hatt før, så dette blir spennende. Min kjære og gode, svigerdatter som kom med denne til meg....

Dette ble nok litt mye på en gang, men med en hel lørdag for meg selv, så ble det mye jeg ville vise,

Ha en flott kveld alle sammen
klem i fra Heidi


post signature

2 kommentarer:

Maria Isabel sa...

Hehe, ja greit å kunne lese bøker man har på nytt, billig er det og ;)
Glad i å lese jeg og egentlig, men etter at jeg ble syk har konsentrasjonen min ikke vært den samme, så syns det er litt slitsomt å lese, men leser litt iblant :)

Mange flotte vår bilder, og flott hage har du og :)
Kjempefint skjørt, du er så flink til å lage slike!

Masse flotte bilder!

Ha en strålende helg videre!

Eli's lille rede sa...

Deilige havebilder, Heidi. I dag er sommeren her litt igjen, men i går....grøss! Aloe Vera er nesten et "must", og jeg har nok vannet min ihjel, så jeg må ha ny. Brannsår og kuttskader forsvinner rimelig fort når man stryker saften fra en bit av planten. Vidundermiddel! Håper du har det tålelig greit i dag, så du får nytt det fine været.

Klem fra Eli:)