onsdag 4. mai 2011

søvnløse netter

Jeg lurer på hvem som slo av sommeren??..
- 3,5 grader kl 5 i dag, det var kaldt nå, som vi har begynt å venne oss til andre temperaturer....


Da fikk vi prøve å lette på kreativitetslokket..... før det bobler over


Oppskrift: Ta en søvnløs natt, ett par gamle dynetrekk, kroklisser, og en pyntekant i fra et gammelt syskrin etter mormor Og vips så er det en ny kjole til en av jentene


Ha en fin dag,også håper vi varmen kommer tilbake

6 kommentarer:

annicken_j sa...

Lurt å gjøre noe så fornuftig når du ikke fikk sove. Skjorten ble kjempe søt :D

Hegeslilleboble sa...

Så søt kjole, og kjekk blogg du har! Ha en fin kveld!

Namaste (jeo74) sa...

Ja, koffår ikkje? :o)

Du e blitt rektigt dreven itte kvart du jammen.

Og ja; eg blei uhyre glad for pakken :o)

Håpe du får sova i natt då jammen, det ska eg og prøva på nå.

God natt!

Eli's lille rede sa...

Hei! Puh, endelig har jeg bittelitt tid til å titte innom blogglandia. Nå er huset endelig ute av verden, og det er både rygg, knær og hender veldig glad for.....meeeeen, eldstemann bestemte seg for å flytte fra en leilighet til en større midt oppi alt dette, så gjett hvem som må hjelpe til med nedvasking i kveld! Jepp, moi:P Jeg gleder meg stort til helgen, for da skal jeg bare pusle, slappe av, ta meg et glass vin eller to, spise god mat(har nesten glemt å spise disse dagene...). Var på sykehuset på mandag hos reumatologisk, og nå blir det enda mer røntgen og MR. Nå kan du snart starte storproduksjon av både små kjoler og pelargonia, hehe. Rasende dyktig har du blitt på søm! Gleder meg til jeg får tid nå. Masse som skal syes. Må trekke om puter til hammocken, og sy inn div. klær som har blitt for store...JIPPI:) Ha en fin dag! Klem fra Eli:))

mimmi-leone sa...

For en nydelig kjole du har laget!

Så koselig at du har lagt deg til som følger, velkommen skal du være!

Ønsker deg en fortsatt fin dag med hilsen fra Mimmi-Leone

Randi sa...

Så fin pippi-kjole! Nå fikk jeg lyst til å sy igjen også , det er så lenge siden sist! Alt har dreid seg om oppussing, og nå har det jo vært så flott vær og da føler jeg at jeg må ut istede! Har lett etter dynetrekk med barnemotiv jeg også , men ikke vært så heldig enda:) Kanskje på neste loppis:) Håper det står bra til med deg, og at du har ei fin helg! Og takk for fine kommentarer inne hos meg! KLEM.