søndag 10. april 2011

Langflat søndag......Husk, du kan klikke på bildene, for å få større bilder

I dag her jeg hatt en lang, lat, eller langflat søndag,
jeg våknet av lukten til nytraktet kaffe, og nystekte rundstykker,

Og jeg har hatt en heidimann som har sittet klistret foran tvskjermen i hele dag, Først med sykkel, og siden fotball...
da får en underholde seg selv,

Jeg har ligget her og gått meg en lang gåtur rundt på blogglandia, og funnet fram til mange flotte, koselige blogger, og masse inspirasjon.
Jeg har lagt meg til som følger hos noen av disse, og skulle gjerne gjort det hos de aller fleste,
Og noen var jeg inne og kikket på, lukket jeg igjen, uten å huske og legge meg til  som følger, men jeg håper jeg finner de igjen  senere, og får sjansen igjen.
Det er heeelt utrolig hvor masse fine blogger det finnes, og hvor masse herlige mennesker det finnes der ute.
Og jeg gleder meg til å ølge mange av disse, Få masse ny inspirasjon, og få med meg litt av verden utefor min egen stue. Det eneste jeg trenger nå, det er noen flere timer i døgnet, og masse mer energi til å gjøre masse av de tingene jeg blir inspirert itl igjennom alle disse bloggene

Så jeg har brukt en av stoffene jeg kjøpte i går, til å prøve meg på en skjorte jeg har kikket på lenge, men ikke våget å sette igang med.
jeg hadde jo egentlig pålagt meg en pause i syingen, for å heller bruke kreftene på husarbeid, men husarbeidet tapte kampen.
Og symaskinen vant.
Det er har vært en treg dag, formmessig, med en skrott som egentlig ikke har lyst til å bevege seg i det hele tatt, så jeg har drevet megling mellom meg og skrotten min i hele dag. Og jeg har vunnet de fleste gangene. Med mange pauser.
men nå begyner skjorta å ta form. og den blir så fin som jeg trodde den ville bli Og med god hjelp av en liten spilloppmaker


Som stakk med stoffet mitt et par ganger..


Men som mor ikke klarer å bli sint på når han ber pent om unnskydning etter på ..Den er ikke ferdig enda, Det mangler knapper, og å legge den opp nederst, men knapphullene er sydd og klippet.
Dette ble egentlig en trening på alle små detaljer som knapphull, krave, stolper osv...

mellom sykkel og fotball, for heidimannen, så rakk vi å ha heidimammaen på saltkjøtt og komle, med rotmos... herlig middag, Så nå skal skjorte få være skjorte, og jeg skal krølle beina i sofaen, fram til jeg stuper i sengØnsker alle en god natt, og ei flott ny uke

4 kommentarer:

Duse Pasteller sa...

Hei du!

Ønsker deg mange fine dager i uka som kommer, og at formen blir bedre!
Søteste vofsen! Jeg har akkurat make stoff, hihi;)
Stor klem fra meg♥

Eli's lille rede sa...

Sååå flink du er! Den skjorta hadde ikke jeg klart! Ja, det er som du sier at det hender husarbeidet må vente, når det er noe man har mer lyst til å gjøre. Jeg støvsugde første og andre etasje i går, og etter å ha laget middag, var jeg helt ferdig. Da ble det sløving foran tv og pc resten av kvelden. Var jo litt ute i det fine været også, da. Klødde i fingrene etter å dra på plantasjen som er søndagsåpent og ligger et steinkast unna, men jeg klarte å la være. Nå så jeg at de hadde billig stemor, og den tåler jo flere kuldegrader, så det spørs om jeg ikke tar en liten tur i dag, hehe. Det er så mye fint og så mange flotte ideer å finne når man rusler rundt i blogglandia, det er sant. Blir både inspirert og preget, men det er en god følelse å få så mye inspirasjon, synes jeg! Ønsker deg en fin-fin dag! Klem fra Eli:)

Villblomsten sa...

Søt hund :-)
Skal være litt spillopper med de :-)

Villblomsten sa...

Hei igjen :-)
Bare ett lite tips :

Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
Ny sjangse - Hver måned
ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
eller på Facebook

Vil du være med ?
de har litt klær til dame også :-)