fredag 15. april 2011

Påske eller julaften............

I går kveld var jeg på vei til å sette på ribba og surkålen på komfyren.Fordi jeg  plutselig ble usikker på om det var påske, eller om det var julekvelden :-)
Ogat jeg  i tillegg, plutselig var blitt snill!!


Etter å ha fortsatt intensjonen om å gjøre ingenting, så var jeg på vei til å være flink på formidagen i går.

Først fikk jeg en herlig mail i fra en medblogger En kjempe koselig mail og mailveksling, av en gjennom god person (klem til deg Namaste, du er bare herlig). Hun ville i tillegg ha adressen så hun kunne sende meg noe. Men jeg har noe liggende her, som hun ikke vet om, og som jeg skal sende som en overraskelse til henne, bare ikke si det høyt da, for det er en hemmelighet :-)

Heidimammaen kom på besøk med blomst, en potte med nyedelige tulipaner med løk. ,og med bok. Da Heidimannen hadde reist på ettermiddagsskift. Og den boka har jeg virkelig ønsket meg, Jeg hadde ikke kikket inne i den før, og den var enda bedre enn jeg trodde den var
 

 Nå er ikke bildene de aller beste, jeg tok de sent på ettermiddagen/kveldingen i går, og da var jeg visst helt segneferdig, Men det kommer sikkert mer etterhvert

Men for alle som er glad i hekling.. om du har mulighet, løp og kjøp.. det var
utrolig mye fint inne i her Senere reiste heidimammen, og jeg til en venninde av heidimammaen,
Og etter koselig besøk med vafler og kaffe. ( ikke minst det å komme seg ut på en helt rolig besøkstur, for første gang på en stund)

Og hjem kom jeg med en stor pose/bag med stoffer

 Og en herlig liten kjole


Jeg tror kanskje den er akkurat passe, eller litt liten til Andrea, men jeg kan tegne den av, og lage mal til nye kjolerEr det noe rart at jeg trodde det var julaften i går, og at jeg sluknet som ett stearinlys på sofaen kl 7 i går kveld, og tar en cowboy strekk idag på sofaen


Ha en fin fredag allesammen
4 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Hm...jeg skal steike ribbe på påskeaften, jeg...hehe. Vi skal ha lammesteik egentlig, men mannen liker ikke lam, og siden han har gebursdag den dagen, må han jo få noe han liker han også, så da blir det ribbe på ham. Jeg kjente igjen den ene boka di. Har akkurat maken. Jeg har ikke fått startet på noe derfra ennå, for nå har jeg holdt på ute. Blir maling av hammock og bord i helgen hvis været tillater det, så nå er det avgårde for å finne maling. Ha en riktig fin fredag! Klem fra Eli:)

Anonym sa...

Hørtes deilig ut med ribbe..vi rømmer fra hele påskefeiringen,og søker sol og varme i år :) Gleder oss til sol på hvite kropper.
Så heldig du var da, som fikk så mye stoffer med deg hjem - de syr du sikkert noe fint av! Og boka så fin ut - artig med inspirasjon :)
Ha en fin lørdag :)
KlemMarit

Tøvsjur sa...

Hei på dæi!
Her blir det pinnekjøtt i påsken. glede mæi til det.
tusen takk for koselige ord inne hos mæi, og et veldig godt tips. Har vært innom den sia å titta litt på stoffer, men enna ikke laga mæi en brukerpprofil. MÅ nok fikse det snart.
ønske dæi en fin helg og ei god påske

Villblomsten sa...

Hei :-)

Jeg tror nok du hadde skrevet deg opp allerede på listen til Barneboden , for du stod allerede på listen :-)

God Påske :-)