tirsdag 10. juli 2012

Mens vi venter......

Ferien er i gang, og vi tilbringer dagene på campingen, og har overlatt huset til ungdommene i familien.
Været er fortsatt ikke all verden å skryte av, det har regnet en del, selv om det i på søndag, og i dag mandag, har vært brukbart. Solen har til og med kommet fram en liten stund.


Det er 3 dager igjen til den "nye" campingvogna blir levert. jeg gleder meg helt utrolig til den kommer, Men vi prøver å nyte dagene fram til det, og ikke bare gå å vente. For da føler jeg at vi ødelegger den første uka av ferien, med å gå å vente.Og det er litt som skal gjøres i stand, og ordnes før den kommer.. teltet, og den gamle vogna må vekk.. Møbler pakkes inn, til nye gulvet er laget, og teltet er på plass...

Det er nesten litt trist å kvitte seg med den gode gamle vogna også. Den har vært trofast, og vi har hatt masse kos der.
Nå håper jeg vi kan finne noen andre som kan kose seg like mye der

Nå er tiden , og formen inne for å oppgradere til litt mer komfort.
Det er greit med litt varme i vogna, varmt og kaldt vann, god plass, og lyst og luftig, for dagene jeg tilbringer i ro inne.
Og dette får vi nå...
Alt dette kunne vi sikkert fått med en hytte, men det kan vi ikke få til den prisen, iallefall ikke så nær hjemme, som vi ønsker å ligge. Også følger alt det andre med en hytte, som vi ikke har lyst til å bruke ferien på.
Det er veldig lite vedlikehold på en campingvogn. Som heidimannen sier, Han har nok utfordringer,og bruker kreativiteten nok på jobb. Så ferier og helger er til for å nyte, og gjøre helt andre ting.

Og det har vi gjort nå, disse dagene..

Jeg holder på med å strikke en dåpskjole, men det går ikke så veldig fort. heldigvis har jeg god tid.
Ellers har jeg hatt en liten sypause,men skal få hentet det jeg trenger, fo å komme igang igjen, bare den nye vogna er på plass,

Ideene bobler i hodet, til små og store jenter, og et par gutter :-)


Vi har fisket litt... eller mer prøvet ut ekkoloddet til heidimannen.. og det er som mellomste sønnen sa..."veldig kjekt til å se all den fisken man ikke fikk"


Jeg ha kost meg med en herlig italiensk rødvin.. Og det finnes ikke noe bede enn å drikke rødvinen av, enn ordentlige keramikkglass... Og med utsikten i fra godstolen min  på bildet til høyre


Vi harkost oss med deilig mat..

Det ser litt stygt ut for forsettene,og min selvlagede "diett", gjennom sommerferien. Vi er så gode til å kose oss.. jeg ha nesten nådd  10 kilo i minus, og har en del til jeg skulle vært kvitt... men nå skal vi kose oss litt en stund. bare passe på at det blir litt med måte :-)

Vi har slappet av og kost oss på sofaen .....
Og med hverandres selskap... i tillegg til naboer, og families....


Vi har tilbakt tid på stranden
Temperaturen er deilig, selv om solen ikke alltid er framme. og i dag var fjorden helt blikk stille. til langt ut på ettermiddagen,

Tåken henger ned langs åsene, men ellers er det ganske fintJeg har plukke blomster....


Og reddet andre i fra drukningsdøden....


Blomsterpotter, og urner, svømte i vann.. Så jeg måtte potte om med litt tørrere jord

Men nå skal jeg ta med meg skoene, og avslutte for i kveld..det er litt tungvint å blogge over nettet her ....
Ha en fortyllende  natt.... og en fin juli-uke videre
post signature

4 kommentarer:

♥ Helen sa...

Så koselig og fredelig det ser ut der. Kos deg med ny og gammel vogn, forstår at du gleder deg nå som det er like før :)

Eli's lille rede sa...

Å, så gøy det blir med ny vogn, da:)) Tenk om dere hadde fått en plass til den gamle vogna der dere er nå, og tenk om jeg hadde vunnet bare bittelitt i lotto, hehe.
Det er lov til å drømme;)
Ja, nå er det mye vått ute, og en skulle tro været slo seg på kroppen som den alltid har gjort, meeeen, jeg har begynt å ta nypepulver! Tar nå leddgiktsmedisin kun annenhver dag, og har tenkt til å slutte helt etterhvert. Jeg er faktisk bedre i kroppen! Juhuuu!
Ellers går dagene med til alt og ingenting. Har hatt mellomste med kjæreste her en stund nå, men nå drar til hjem til henne og blir der i tre uker, så da blir det "stille i fjøset" igjen;) Skal bli litt godt, da. 3 ungdommer i huset høres!
Tilbake til været......akkurat nå er jeg glad jeg bor i Norge, og ikke i Russland eller USA!
Oj, akkurat nå synes jeg at jeg ser et aldri så lite solgløtt, så nå må jeg forte meg ut. Snakkes!

Klem fra Eli:)

Heidi's hjørne sa...

Tusen takk, Helen. ja jeg gleder meg som en unge... samtidig som jeg guer litt, for det blir litt jobb, og formen er ikke helt god,
det er utrolig stille og deilig her... ordentlig ehabilitering for kropp og sjel :-)

Så godt å høre at du har funnet noe som hjelper på formen, Eli. Nå ble jeg ordentlig glad på dine vegne
Tenk om du kunne overtatt vogna.. kan lage en god pis til deg, og plassen ved siden av er ledig... DET hadde vært moro..
her skinner sola i dag, oordentlig deilig. Kommer nok oen skurer etterhvert ser det ut til, men får nyte det, så lenge det varer
Kose dere begge to
Klem

Bare lille elin sa...

Koselig ferieinnleggg! takk for titten, ha en fin lørdagskveld. :-)