fredag 14. oktober 2011

Høst, med farger og luer......

Kjøkkengrisen ønsket seg denne hjelmlua, men den var visst litt stor
Det er fremdeles stille og rolige dager i  heidiheimen, mann og sønn tilbringer dager og noen ganger kvelder på jobb, og jeg prøver å samle krefter..


Jeg er litt i gang med å strikke luer, votter og tepper i babyull, til Amanda-prosjektet, men armene er ikke helt med på strikking om dagen, så det går ikke så fort. Det kommer sterkere tilbake snart :-) jeg er ikke redd for annet.

Jeg syr litt småtteri i stedet,

Det er ikke så store prosjektene det heller, Dette kommer snart igang igjen det også, for jeg har så masse jeg har planer om å lage.. Masse jeg gleder mg til å pøve ut, så i mellomtiden så har det vært noen luer som har stått på planen, i tillegg til en velourbikse, og en genser i jersey


Fargene på bildet lyver litt
buksa er lilla


Og et forsøk på en ny lue. En med hjelm-fasong


Kjøkkengrisen vil gjerne få vise den fram, selv om den ikke passet.
Kjøkkengrisen er et medlem av familien, og har helt siden han kom i hus, bodd på kjøkkenet (og er heldigvis vaskbar, for å bo på kjøkkenet for en teddygris, betyr fett-os i pelsen)Barnebana og andre unger som er på besøk,elsker denne lille fyren. selv om vi har både bamse og kanin i samme serie, så er det grisen som er den store helten. - Han kan både trøste, få noen til å sove, hjelpe sjenerte til å bli kjent osv.

Foruten noe små økter på symaskinen, har det blitt små miniturer ut i frisk luft. Det er jo så nydelig om dagen.
Og nå er det på dagen ett år siden jeg begynte å bli så forferdelig syk . Og å hvile og slappe av, betyr at jeg får masse tid til å tenke, og jeg liker  ikke å ha alle tankene rundt dette nå. Spesielt når formen ikke er som den burde, man blir litt redd, så jeg prøver å engasjere tankene så mye som mulig..Egentlig burde jeg ikke uroe meg,  heller være taknemlig for å få en ny sjanse :-)))

Men tankene er ikke alltid like lett å styre... Så jeg har kjøpt meg to CDer av melissa Horn. Og jeg setter henne på ørene med mP3 spilleren, tar med lille heidihunden, og rusler miniturer til den lille skogflekken ved siden av husene her, med fotoapparatetOg der kom visst toget.....

Og endelig er jeg i gang med å kunne kommentere på bloggene igjen. Jeg har slitt med det en stund. Jeg har skrevet kommentarer, trykket "legg inn" og vips så forsvant det.... med dårlig form, og en hjerne som har gått ut i generalstreik, så gav jeg opp- Men nå er jeg igang igjen..... rekker ikke over alle bloggene i kveld, men jeg kommer :-))

Ønsker alle en fin kveld, og en flott helg, og håper at høstværet er til å kunne være ute i, i helgen. jeg har nye stoffer i fra S&S, så jeg må nok litt på maskinen igjen
Klem i fra
post signature

9 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Du er flink til å sy. Jeg har ikke tålmodighet til sånt, skal helst være ferdig før jeg har startet. Derfor passer det best med prosjekter, som jeg kan sitte med mens jeg ser på tv om kvelden. Klemz grethe

Eli's lille rede sa...

Leit å høre at du er i så dårlig form nå. Jeg har hatt et par gode dager, men har vel tatt meg litt vann over hodet, for jeg har vært så trøtt og sliten når kvelden kommer. Jeg fant ut at jeg skulle strikke raggsokker, så nå nå har jeg lagt heklinga litt på hylla. Har en student som fryser på beina;) For noen nydelige høstbilder du har tatt! Og så mange flotte barneklær du syr. Jeg gir meg helt over. Skulle ønske jeg var flinkere til å sy. Jeg får tenke ut noe. Sikkert masse i klesskapet mitt som kan gjøres om, så får jeg trening;) Klem fra Eli:)

Lindas hobbyhjørne sa...

Så fine ting du har laget :)
Trist å høre du er helt iform ennå. Men jeg må si du er flink til å tenke positivt og det er veldig bra :) Jeg er selv inne i en vanskelig tid og har veldig mye å tenke på, men jeg tvinger meg selv til positive ting innimellom og det er viktig!
Ønsker deg en forsatt fin helg, min venn. Klem.

Innestemmen sa...

Flotte saker og nydelige høstbilder =)
Så hyggelig å få kommentar, og ønsker deg riktig god bedring.
Strålende lørdag til deg og dine,
klem Siv

TINTIN sa...

Nydelige høstfarger, og fantasifulle ting du syr!

KLEM

Bondekona sa...

Du er så flink,
også til å ta vare på deg selv, håper jeg.
;)

Villblomsten sa...

Hei :-)
Ja , er det ikke en flott nyhet :-)
jeg ville bare si hei til deg ,
siden du skjønner hvorfor jeg er glad og griner samtidig :-)
Klem til deg :-)

Hjertedamas blogg sa...

Gosj, og så var det Mini som var så heldig å få alt dette!!!!!! Jepp, vi er heldig!! Håper du har sett bildet på FB av Mini og lua med lilla elefanter. Skikkelig herlig, he-he. Klemz Grethe

Heidi's hjørne sa...

Tusen takk, alle sammen. Koselig med kjempekoselige kommentarer... Kjempeglad for at det passet Hjerterdame :-) Bare en liten ting, for å vise at jeg setter pris på deg. Må vel få til noe til de andre to barnebarna også :-) Jeg har dessverre ikke sett bildet. Skal hoppe inn og kikke etter nå :-)