onsdag 15. august 2012

litt hage.....

Det er visst fremdeles stille i fra denne kanten.
Formen er litt stigende, men ikke mye å hoppe i taket over.
Det er tørke i det meste av håndarbeids prosjekter, unntatt litt strikking dann og vann, på dåpskjolen, som jeg holder på med, for en dame som skal bli oldemor, og gjerne vil gi bort dåpskjole i gave.
Ideene er mange, og stoffhaugene store, til å begynne på symaskinen, men det går trått.
Plutselig er jeg nok tilbake
Etter mange rolige uker, med lange late, og koselige dager på campingen, er formen bedre enn på forsommeren, Så med litt tålmodighet, så er jeg nok snart tilbake.


jeg har småpuslet litt i hagen, for å rydde, og få de vanntrukne blomstene tilbak i sommerform.

Klatrerosen  min, New Dawn, har blitt kjempestor, og har blomstret helt enormt i sommer.
Men siden jeg har vært på campingen i 4 uker, så har jeg ikke fått hatt kveldsrunden min, og klippet av de avblomstrede blomstene, så den er nå over høyden, og jeg må nok vente litt på nye blomster på den.
Den har noen helt utrolig nydelige roserDen rekker nesten opp til vinduene i andre etasje, så det har ikke vært noen enkel jobb å klippe visne blomster på toppen..


Klaserosene mine blomstrer også for fullt. Disse har jeg dessverre ikke navnet på, men nydelige er de
Mitt ønske nå, er å finne meg et par Austin roser, og sette i bedene ute.
Neste år.....
Pelargoniene blomster rikelig i år, til tross for litt lite stell de siste ukene. Men det er også fordelen med disse. De tåler å leve litt for seg selv
men nå er hu' mor tilbake, og har kveldsrundene med stell og puslingJeg elsker å pusle med disse. og å komme over en type jeg ikke har i fra før, i en blomsterhandler.
Her var et lite utvalg av de som står i den lille hagen min.

Dette ble et rent hage innslag, men det kommer mer senere.

Under fanen campingliv, over her, har jeg lagt inn litt fler bilder i fra campingsommeren, for de som har lyst til å se
ha en fortreffelig natt
Klem i fra
post signature

3 kommentarer:

Eli's lille rede sa...

Du HAR grønne fingre du, Heidi! Jeg har så lyst på rosebed, men må vente til vi har utvidet terrassen, ellers må alt graves opp igjen. Ellers har jeg mista lysta på å drive med blomster for i år. Jeg synes jo det er ok med fint vær, men ikke at det er så himla varmt. Lurer på hvor mange år jeg skal slite med denne overgangsalderen, jeg....puh. Har holdt på i 7-8 år nå! Gleder meg til høsten, til klare friske dager og kjølige netter. Nå er jeg et skikkelig høstmenneske da. Min favorittårstid er høsten. Ikke for det, jeg liker ikke høstfarver, men lufta! Jada, jeg vet jeg er litt rar, hehe. Jeg prøver å slite meg igjennom en rask gange hver dag. Har nesten greid det også. Enkelte dager må man jo bare lytte til kroppen, men stort sett går det fint. Har begynt med nypepulver for leddene, og jammen meg ser det ikke ut til å virke på hele kroppen:) Jeg er mest kreativ om høsten. Min interiør-interesse har vært lik null i sommer. Regner med at det tar seg opp etterhvert som høsten skrider frem. Godt å høre at du har koset deg masse på campingen, og at du har fått vært med på litt. Tror du ikke jeg fikk spørsmål fra nominasjonskomitèen om å stå på stortingslista, da.....hahaha. Nei takk, det toget har gått, sa jeg da. Orker ikke tanken! Nope, nå skal vi bare "kose vårs", for det har vi fortjent! Ha en toppers dag!

Klem fra Eli:)

Mormor sa...

For et blomsterflor !!
Det ligger nok mange timer med "pusling" og stell bak de flotte plantene ;)
Ha en fin dag ;)

Anonym sa...

Jepp, det gror hos deg, tydeligvis!!!!!! Rosene mine er vell stort sett ferdige med sesongen, tror jeg. det virker som at det eneste som gror er gress, ugress og SNEGLER. Satser på å bli kvitt det meste av disse tingene til neste år, hehehe. Kos deg i ditt Paradis, uansett om det er hjemme eller på campingen. Klem Grethe