fredag 14. januar 2011

Helg

Dagens kaffekopp,
 (klikk på bildene for å se større bilder)


  
Fredag, og helgefølelse.
heidimannen, og Heidi har vært på butikkrunde idag, for å slippe handling resten av helgen
Jeg er ikke glad i å løpe i butikker i folkehavet på lørdager. Jeg er ikke egentlig så veldig glad i butikker i det heletatt. men man må jo,
Ellers blir man utrolig sulten etter en stund,
Og i dag skulle vi i ett par andre butikker, enn matbutikker. Og da passer det fint på ettermiddagen, heidimannen er litt tidlig ferdig¨på fredagen, og da kommer vi en tur ut, mens formiddagsskiftet, er på tur hjem og lage middag, i fra butikken. mens de som har vært på jobb, og skal ut og handle, de er hjemmom en tur på denne tiden.. dette er omternt litt Heidi-vitenskapen. .

Jeg var en liten tur innom en Kremmeriet, der jeg egentlig kunne tatt med det meste av butikken hjem. men var egentlig litt flink, og tok bare med meg disse,,,
Synes denne skåla og muggen var så søte, og de passer til den boksen, som jeg fant på Spar (matbutikken) for 25 kr for noen uker siden.

Var en tur innom Panduro-butikken også. De hadde ikke inne det jeg egentlig skulle ha, men de var kjempekoselige, og skulle bestille, og ringe meg når det kom
Og det er bedre service enn det jeg fikk da jeg bestilte i nettbutikk, håper jeg. Men den dårlige servicen var det ikke Panduro som sto for, men Rimi. Der skulle pakken utleveres.
Det er ikke så langt til nærmeste Pandurobutikk, fra her jeg bor. Men siden jeg ikke klarer å gå så mye i butikker, bestilte jeg, med det det koster ekstra. Og før jul fikk jeg melding på tlf om at den kunne netes på Rimi, 4 ganger før nyttår var jeg innom Rimi, uten at de fant pakken min. Det hadde vært mye letter med en tur til Pandurobutikken, Det hadde jeg spart masse på. Men nå har jeg nå vært der :-))

Så var vi en tur på price-lagerbutikk, og da var jeg glad, jeg ikke hadde handlet for mye på Kremmeriet, selv om det er ett par ting jeg skal ha med meg hjem , når jeg skal innom å hente det jeg bestilte på panduro.....

men på Price lagerbutikk fant jeg en del, som jeg har kikket på i nett-, og interiør-butikker, men ikke fått rotet meg til. Men her var det litt andre priser.






Denne kassen har jeg kikket på mange ganger på nett, men her fant jeg en til litt over 100 kr, Så nå er det bare å finne den perfekte plassen.



 

Lysglass, en pakke med 3 små, og en pakke med 2 store. under hund
 Kan også brukes til annet enn lys. Kanskje til småting på badet
 


 



Brettet underst kom også der i fra.. til 1/5 del av prisen



Her er brettet dekorert... se om det blir slik, eller om det forandres snart
Glassklokken, er egentlig et lykt, som er til å henge opp i en ståltråd.-

Ha en fin fredagskveld allesammen
Nå er det hjemmelaget pizza, litt tv, og studere oppskrifter i nyeste Familien, som kom i posten i dag (bursdagsgave fra min mor)

Avslutter med ett par bilder i fra helgeryddet hus...


 

1 kommentar:

Elis lille rede sa...

Lysfatet ditt ble bærre lækkert!:))